Majdalénka [NA]

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Majdalénka [NA]

Příspěvekod dopr » 12 lis 2013, 11:02

OMG sedacky ven :lol: Od toho sis sliboval co? Ze se auto zvedne o 2 cm?
Zkousel jsi vyheverovat zadek a predek auta, vyplnit co nejvic prostor pod koly a vyjet?
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod kousmen » 12 lis 2013, 11:18

Nejenom sedačky. Ven šlo všechno a nesliboval jsem si naprosto nic. Jenom jsem ve skrytu duše doufal, že když ji odlehčím, tak nebudu potřebovat tolik síly, kterou nemám a jak říkáš, taky aby se lehce zvedlo. Každej milimetr je dobrej... V té situaci jsem se prostě snažil udělat všechno co šlo a protože dvě sicny znamenají jenom 8 šroubků, tak jsem to zkusil taky. Myslím, že se není zase tolik čemu divit. Jak se říká... Tonoucí se stébla chytá. ;)
Zvednout to nešlo, protože fakt leží úplně celým pupkem a hlavně v kopci, takže by si hever neporadil a stejně by se zabořil do bahna, kdyby tam byla rovinka...
Už mám na odpoledne domluvenej offroad, tak bude sranda. Teda pokud nepřijedu pozdě. :?

Ale děkuju za rady, určitě se mi bude hodit co nejvíc tipů na záchranu až zase někde ztroskotám. :D
Řekl bych, že je potřeba dělat blbosti, aby se člověk taky něčemu přiučil až přijde opravdovej problém. To jsem se naučil zamlada ve skautu. :D

Pavel: Tak to budeme muset někdy napravit. Zajedem na hříbky a bude. :D
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod dopr » 12 lis 2013, 11:24

Ja nevim, vyhrabal bych hlinu u casti prahu, kam bych chtel vrazit hever. Ten podlozil neci tvrdsim, at uz z auta nebo treba sutrem a zkusil to zvednout. No, ted uz je to jedno, kdyz mas domluveny rescue car.
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod kousmen » 12 lis 2013, 11:31

Můj hever se kácí i na lehce šikmým podkladu a tohle je vážně v kopci. Navíc jsem toho udělal docela dost za tu chviličku než se setmělo a další pokusy se tak nekonaly. Třeba by na to taky došlo, ale myslím, že bych s heverem nepochodil. Třeba by se zadařilo, kdo ví. Ale čas už nebyl...
A určitě můžete tipy psát dál. Za všechny děkuju. ;) Jak jsem psal, budu je zaručeně ještě potřebovat. :D
Naposledy upravil kousmen dne 12 lis 2013, 11:33, celkově upraveno 1
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod spoofan » 12 lis 2013, 11:32

Jestli je tam nekde pobliz strom, tak zkus sehnat to placate lano s utahovanim. Nevim jak se to jmenuje a tohle je asi docela presny popis :D kamos to sebou vozil, kdyz jsme sli s offroadem nekam do terenu. Kdyz clovek zapadne, tak lano omota kolem stromu, uchyti k autu a uz jen dotahuje. Z bahna to pomaha a neni to takove skubani, jako kdyz te taha ven auto. Akorat to chce silny strom a ten strom obalit kobereckama, nebo necim, at se neponici.

Jinak preji hodne zdaru ;)

EDIT: tak amici tomu rikaji "ratchet strap"
Naposledy upravil spoofan dne 12 lis 2013, 11:43, celkově upraveno 1
Díly na MX-5 NA/NB

I am not into fake things - including boobs and wheels.
1.8 NA BRG + jedna lady + brap
spoofan

Příspěvekod kousmen » 12 lis 2013, 11:40

Ještě jsem přehlídnul seatikův post... Ten obrázek docela sedí. Já jsem taková hloupá blondýnka, ale že bych držel plyn s vírou, že mě to zachrání, to zase ne. :lol: Je to přibližně mezi obcemi Ochoz u Brna a Kanice. Ovšem doufám, že s tím lesáckým offroadem to už zvládneme... Rozhodně ale děkuju za nabídku pomoci. ;)

Spoofan: Já jsem provazochodec a přesně tuhle věc, po které chodím mám i v kufru. Jenže není dost dlouhá na to, aby dosáhla k nejbližšímu stromu.
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod widar » 12 lis 2013, 12:11

spoofan píše:Jestli je tam nekde pobliz strom, tak zkus sehnat to placate lano s utahovanim. Nevim jak se to jmenuje a tohle je asi docela presny popis :D ...
...
EDIT: tak amici tomu rikaji "ratchet strap"

Češi tomu říkaji kurta ;)
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod spoofan » 12 lis 2013, 12:22

widar: diky :)
hledal jsem podle obrazku a narazil jsem na polozku na ebay, proto ten anglicky nazev :)
Díly na MX-5 NA/NB

I am not into fake things - including boobs and wheels.
1.8 NA BRG + jedna lady + brap
spoofan

Příspěvekod PavelS » 12 lis 2013, 13:11

twle to je story, dougam, ze tam auto zustalo...bych se asi zblaznil strachy. ..
PavelS

Příspěvekod mastercs999 » 12 lis 2013, 13:12

Já bych v něm ze strachu asi přespal :D
mastercs999

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora