Wolfíkův --- Delfín :) 1,6 NB

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Wolfíkova Majda 1,6 NB

Příspěvekod KaCzaba » 15 pro 2011, 20:48

ja to myslel tak,ze proste dobryx,ted nejaky kola a pak se klidne uvidi....jako u me..a videlo se docela brzo :-)
KaCzaba

Příspěvekod Winie » 15 pro 2011, 21:53

PavelV píše:Stejně na tom jsou i Roty, XXR a spousta dalších módních značek. Jestli je imitace šroubků plastová nebo hliníková je úplně jedno. Kola si prostě hrajou na něco co nejsou.

to mas pravdu :) . jinak urcite 15ky jsou krok vpred a co vydrzi ukaze az cas a kilometry.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod George » 15 pro 2011, 22:48

wolf: toho bych se zrovna u těhle kol, kdybys je vzal origo (WORK) nebál... tady 90% lidí neví, co to je zač a zloději znaj akorát BBS a podobný. Nicméně chápu, taky bych za kola nedal 30k
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod wolfik » 15 pro 2011, 23:54

George píše:wolf: toho bych se zrovna u těhle kol, kdybys je vzal origo (WORK) nebál... tady 90% lidí neví, co to je zač a zloději znaj akorát BBS a podobný. Nicméně chápu, taky bych za kola nedal 30k

zrobna BBS jsem měl mno a už nejsou :-))) ale tak mazda chce své a uvidíme co nám to přinese za radost :-) asi tak :-)
wolfik

Obrázky: 0

Příspěvekod PavelV » 16 pro 2011, 16:31

wolfik píše:Tudíš je dobré se řídit heslem komu se to nelíbí necht si p.. políbí :-) no ne??

Určitě.
PavelV

Příspěvekod wolfik » 16 pro 2011, 18:52

jinak šroubky v těch kolech jsou kovové ale jen mají pogumovanou hlavičku nevím proč ale je to tak :-)
wolfik

Příspěvekod ADix » 16 pro 2011, 18:57

Tady bych kola moc neřešil...pokud nebudeš mít nějaký nový drahý děla ( které ti brzo někdo čapne) nebo 20x opravovaný starý děla (o kterých nikdo neřekne co sněma bylo) tak jen uslyšíš že to je hnus zmetek a podobnou kritiku. Mě se tyhle kola taky líbí a měl sem je v merku minulý rok, ale nedaly se nikde sehnat...znám člověka co je má v mým rozměru na mk2 Golfu jezdí sněma i v zimě po cestách, kde sem se neodvážil ani s origo kolama a pořád jsou rovný, tak bych se nebál...
...because still in progress...
ADix

Příspěvekod PavelV » 16 pro 2011, 19:38

Já mám na zimu Čínský disky RSW a při jednom pokusu o ručku se přední kolo potkalo s 20 cm vysokým obrubníkem. Byla to rána jako hrom a kolo je pořád rovný, přitom jsou to lehoučký kola za cenu plecháčů. Já jen nemám rád falešný výdechy, falešný matičky, šroubky. Nedělají to jenom Číňani, to samé se dá najít u Němců i Japonců. Nechme toho, stále platí :arrow: ...Tudíš je dobré se řídit heslem komu se to nelíbí necht si p.. políbí...
PavelV

Příspěvekod wolfik » 16 pro 2011, 19:43

ADix píše:Tady bych kola moc neřešil...pokud nebudeš mít nějaký nový drahý děla ( které ti brzo někdo čapne) nebo 20x opravovaný starý děla (o kterých nikdo neřekne co sněma bylo) tak jen uslyšíš že to je hnus zmetek a podobnou kritiku. Mě se tyhle kola taky líbí a měl sem je v merku minulý rok, ale nedaly se nikde sehnat...znám člověka co je má v mým rozměru na mk2 Golfu jezdí sněma i v zimě po cestách, kde sem se neodvážil ani s origo kolama a pořád jsou rovný, tak bych se nebál...

Díky já se nebojím :-) měl jsem už dost aut a dost kol tak že vím jak to chodí :-) a na co si dát pozor :-) a beztak mám svůj vkus a názor :))
wolfik

Příspěvekod ADix » 16 pro 2011, 19:45

jj oni lidi dost často chcou svůj vkus vecpat i ostatním...a tyhle kola prostě vypadaj dobře :D
...because still in progress...
ADix

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora