Jirkova mrkačka

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jirkova mrkačka

Příspěvekod jiri.l » 09 led 2012, 16:13

Winie píše:asi bych si i vyrobil nejakej drzak na ten telefon. bude tim tam jezdit a akorat se odre. ale predpokladam, ze na to si uz myslel ;)

Jj uz jsem premyslel nad tim cim vystlat kastlik, aby se mi ten ipod uplne nedodrel... Asi by to chtelo takove ty "decky" s povrchem proti klouzani, neco jako tyhle: http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=c ... 86.c0.m359
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod Winie » 09 led 2012, 16:44

jenze tim sice zamezis odreni, ale nezamezis tomu, ze ti bude ipod litat po kastliku jak silenej a narazet do stran. volil bych spis drzak na telefon, kterej bych prisrouboval k tomu kastliku. neco na tenhle zpusob:
Obrázek
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod jiri.l » 09 led 2012, 18:05

Winie píše:jenze tim sice zamezis odreni, ale nezamezis tomu, ze ti bude ipod litat po kastliku jak silenej a narazet do stran. volil bych spis drzak na telefon, kterej bych prisrouboval k tomu kastliku. neco na tenhle zpusob:
Obrázek

No prave, ze treba tady s timhle: http://www.ebay.co.uk/itm/170745601653? ... 1439.l2649 by litat nemel. Za tu libru i s postovnym jsem to musel obednat, za zkousku to stoji. Kdyz se to neosvedci, tak budu muset pristoupit k nejakemu radikalnejsimu reseni, jako prave navrhujes :)
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Příspěvekod dopr » 09 led 2012, 20:24

s timhle litat prave bude. Litat nebude s tim co jsi postoval predtim, s nano podlozkou. Ta funguje. Mel jsem ji 2 roky a mobil na ni fakt drzel. Jen se musela cas od casu omyt od prachu, aby zase "lepila". Ale kdyz ji budes mit v kastliku a ne na palubce, kde jsem ji mel ja, tak bys tuto proceduru ani nemusel delat kdo vi jak casto ;)
Po dvou letech uz nedrzela, tak jsem ji vyhodil.
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Příspěvekod jiri.l » 09 led 2012, 20:53

dopr píše:s timhle litat prave bude. Litat nebude s tim co jsi postoval predtim, s nano podlozkou. Ta funguje. Mel jsem ji 2 roky a mobil na ni fakt drzel. Jen se musela cas od casu omyt od prachu, aby zase "lepila". Ale kdyz ji budes mit v kastliku a ne na palubce, kde jsem ji mel ja, tak bys tuto proceduru ani nemusel delat kdo vi jak casto ;)
Po dvou letech uz nedrzela, tak jsem ji vyhodil.

diky za input :) za dva roky koupim novou za dalsi libru :lol:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod Miata » 09 led 2012, 21:28

Tak vítej v galerii!!! Koukám, že konečně fotíš? Nenašel jsi něco pod stromkem...? 8-)

Jinak až budeš v ČR, a bude čas tak se s tebou rád seznámím osobně. Tatu znám, ale tebe ne :lol:
MX-5 NA silver 96 1.6 komplet Postert + podvozek BC Racing BR-RS 4/5kg alles in ordnung http://www.lennypromotion.cz
+ daily E61 535D :-)
Miata

Příspěvekod jiri.l » 09 led 2012, 21:46

Miata píše:Tak vítej v galerii!!! Koukám, že konečně fotíš? Nenašel jsi něco pod stromkem...? 8-)

Jinak až budeš v ČR, a bude čas tak se s tebou rád seznámím osobně. Tatu znám, ale tebe ne :lol:

:D tata mi vypravel, ze ten fotak koupil u jisteho pana, ktery jezdi v tehdy jeho stribrne mx5, byla to snad jeho prvni! :mrgreen: fotak jsem si moc pral uz delsi dobu, takze jsem se dockal, jen to budu muset dlouho pilovat, aby to nejak vypadalo... urcite se potkame! Jezdis na srazy?
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod Miata » 09 led 2012, 21:56

Jo, mám tu co byla v Brně na výstavě na podstavci jako top tehdejší doby. A top je i dnes :lol:

Na srazy moc nemám čas, ale občas se s RADEPEM, Vavrisem a Adixem jedem projet... však oni ti povyprávěj :lol: :lol: :lol:
Kdyby jsi potřeboval pomoci s foto, tak dej třeba SZ... Balím to v práci a fičím domů... tak zatím!!
MX-5 NA silver 96 1.6 komplet Postert + podvozek BC Racing BR-RS 4/5kg alles in ordnung http://www.lennypromotion.cz
+ daily E61 535D :-)
Miata

Příspěvekod jiri.l » 09 led 2012, 22:08

Joo to uz bylo davno, mas nejake aktulani fotky? Prece jen jsem ji uz nejakou dobu nevidel... Tak kdyz se postesti, tak v lete bych se k Vam pripojil! :mrgreen:

EDIT: uz jsem jsi ji tady nasel :mrgreen:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod jiri.l » 10 led 2012, 15:16

Dneska rano mi prisla krabicka :mrgreen:

Obrázek

Tohle v ni:

Obrázek

V obalu tohle:

Obrázek

Tein meli clear out, tohle pry meli akorat na vystavce. Par skrabancu, ale vzhledem k jeho ucelu, 100% fukcni... a za ta prachy :D

Na zkousku jsem ho zkousel nahodit, ale nevleze se kvuli obrovske nadobce na vodu do ostrikovacu... Ono to nejak dopadne :lol:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora