Dee's "Mazdicka" MX-5 NBFL 1.8 black

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Dee's "Mazdicka" MX-5 NBFL 1.8 black

Příspěvekod Pochtli » 08 lis 2010, 21:19

Pokud nebude přes zimu nějaký extrapěkný počasí, tak zaparkuju do garáže a bude tam stát až do jara, bez baterky, bez protočení motoru.. Mělo by to přežít.
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

Příspěvekod Winie » 08 lis 2010, 21:35

tak to bych chtel bejt tvym autem :roll: je to sice jen auto, ale starat se o nej je uplne normalni. minimalne pohnuti s autem je zaklad.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod Dee #4 » 10 lis 2010, 02:23

diky chlapi, prusvih je v tom, jak jsem psal - je to garaz na chate a chata neni v zime zrovna idealne dostupna, takze se bojim, ze nebudou podminky, abych z ni vubec vyjel na silnici s lehkym zadohrabem na letnich "slickach". Takze hold chudacek milacek, bude celou dobu pres zimu zavrena a bude hezky snit o nadchazejici sezone a co vsechno krasnyho ji ceka :D
cimz jsem natuk odpoved na pavlovu otazku - takze z takovejch zasadnejsich zmen zminim urcite - 16" kola XXR 002 (sportmaxi se jim taky rika), pokud je sezenu, tak budu nejvic stastnej (radek plhak je ma v eshopu, ale se zlatym vnitrkem, chci cely stribrny-chromovy), dale predni spoiler z mazdaspeed miaty, jen nevim jestli tam necham mlhovky a nebo tam dam kulaty diodky na denni sviceni, jak ma prave jiz zmineny radek. Plus na jare celkova "repase" laku = rozlesteni a naneseni teflonovy ochrany vrstvy. Mamca si to nechala udelat na svym Golfiku V (ma taky pastelovou cernou) a kdyz jsem to auto potom uvidel, tak jsem neveril vlastnim ocim - za cca 4.000,- kc vypada lak o dost lip jak z origo tovarny. Plus jsem se rozhod, ze asi vymenim Nardi "Woody" paket za volant, radicku i rucku Momo. A malem bych zapomnel na xenony, plus pokud to bude pekny, tak nechat udelat krouzky kolem cocek a dalkovek ve stylu BMW angel eyes. Jo a taky trochu zkratit koncovky, jsou tedka celkem dost vylezly z pod zadniho narazniku. No ale to sou jen kosmeticky zmeny, protoze miluju, kdyz proste auto vypada dokonale. Co se tyce techniky, tak prvni vec kerou uz mam koupenou je stredovej dil vyfuku - sportovni od ILMotorsp. Dale vymena rozvodu, novy svicky, spojka, otevreny sani (nejspis KN, jen mozna Monster Intake). Podvozek menit nebudu, jen trosku prenastavim vysku zadku. Jako s nim jsem EXTREME spokojenej, vazne neskutecny vlastnosti. No a urcite brzdy, tyhle stavajici Sport od mazdy jsou sice peckovy, fungujou skvele i na okruhu, nicmene uz to neni takovy jako kdyz by byly novy. S brzdama si rad necham poradit - z mazdy nedelam vylozene streetracing machine, ale vikendovku jo, takze bych chtel, jo nejaky na denni pouziti, ale spis se zamerenim na tvrdsi zachazeni. No a dal vybiram pneu, kvuli novemu rozmeru. Doted jsem mel na mazde Eagle F1 a s nima maximalni spokojenost (jak drzely pri neskutecnym chcanci ve vysokym myte pri miata cupu sem trosku nechapal - jen diky nim, podvozku a brzdam jsem skoncil treti v kategorii 1.8 a to ikdyz jsem byl uplnej novacek a byl to muj prvni zavod v MC) Od Pavla Vranyho mam na jaro, nez sezenu kola, Toyo T1-R, tak na ty sem taky dost zvedavej, hodne lidi se je pochvaluje. Takze opet dalsi polozka u ktery si necham dat nejaky tipy ;)
Tot zatim tak nejak vse, uvidime co me jeste pres zimu napadne :twisted: :mrgreen:
Obrázek
www.autobeky.cz - Prodej náhradních dílů, servis a úpravy, mytí a detailing
Dee #4

Příspěvekod Ryba » 10 lis 2010, 10:10

ty toyo t1r sou srovnatelny, ne-li i o neco horsi jak eagly f1 :D

K tem sportmaxum, ozvy se mi, a urco ti je dokazu sehnat v celo stribrny a s nejvetsi pravdepodobnosti i levnejs jak na mx5.cz...
Ryba
špion

Příspěvekod PavelS » 11 lis 2010, 12:19

Angel eyes na MX-5? :?

Proč středovej tlumič - dyť je to jen rezonátor, co tím chceš vylepšit?
PavelS

Příspěvekod George » 11 lis 2010, 14:39

no ty angel eyes... taky jsem o nich dřív uvažoval, ale je to věc, která na mazdu moc nepatří podle mě... i když musim uznat, že na černé se zatmavenými světly to vypadá dobře

doufám, že se obrázek ukáže celej, jsem ve škole a naše wifi jede asi jako dial up před deseti lety
Obrázek
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Pavel260 » 11 lis 2010, 15:42

jóó taky když mi george poslal tuhle fotku, když jsem dělal světla, tak jsem nad tím přemýšlel :D to flko je poňácký :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Dee #4 » 13 lis 2010, 18:02

rybka - dik za nabidku, urcite se ozvu ;) jak dlouho ti bude trvat je sehnat :?: ja jen abych vedel jestli ti mam rict hned po vanocich nebo treba jen mesic dopredu. plus se chci zeptat - cet sem ze sou docela nachylny na nerovnosti a ruzny hrboly. Jako jo mazdu budu mit uz spis jako vikendovku ale rozhodne nechci ze kdyz pojedu po praze tak budu vedet ze mi kola pudou za chvili do pici.
pavel - myslim tim stredovej dil mezi rozvodama a koncovkou. Celkove jdou pak vyfukovy plyny "lip" ven a zdrsni to trosku zvuk - plus ted je tam seriovej, tak proc ho po 9 letech a 90k km nevymenit za 2k
a k angel eyes - jako na ty FL co sem hodil george to nevypada spatne nicmene mam na mysli je udelat uplne stejne jako na bmw - docela sem zvedavej jak to bude vypadat, kdyz to nebude hezky tak to pude jednoduse pryc, nicmene myslim ze kolem ty cocky a kolem dalkovek dat led trubici bude vypadat hoooodne libove 8-) a rozhodne je nechci oraznovy jako na fotce. uplne uzasne to mel vyreseny typek s bilym GT-R v brne na srazu KSV :!:

Plus panove sem hazejte napady (fotky) na kola - stribrny (klido i chromovy) s vetsim limcem a aby se hodily na NB :) na cene nezalezi, hlavne aby byly pevny a lehky.
Obrázek
Dee #4

Příspěvekod PavelS » 15 lis 2010, 00:48

Dee #4 píše:pavel - myslim tim stredovej dil mezi rozvodama a koncovkou. Celkove jdou pak vyfukovy plyny "lip" ven a zdrsni to trosku zvuk - plus ted je tam seriovej, tak proc ho po 9 letech a 90k km nevymenit za 2k

1.neverim tomu, ze udela tohle jinej zvuk - minimalne...
2.co je ti platny, ze jdou plyny lip tou stredni casti, kdyz koncova je serie??
3.to uz byl spatnej, ze byl potreba menit? Me na NA odesel vejfuk po 150tkm a to jeste jen tim, ze se doi nej vysypal kat - takze pak chrastil...

Podle me zbytecna investice, ale je to tvoje auto 8-)
PavelS

Příspěvekod Dee #4 » 17 lis 2010, 18:37

1) Pavel Vrany ho tam ma a asi pozna mezi seriovym zvukem a trosku hrubejsim ;) verit tomu nemusis ale realita je realita :ugeek:
2) koncovou cast prave serii nemam - konec je komplet od ILMotorsport
Obrázek
Dee #4

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora