tak ebc yellow nahodene, zajazdene podla odporucania vyrobcom - 4x 130-20 brzdenia. vychladnutie a zase par jázd s ostrejsím brzdenim.
ako som čakal, viac menej nevyužitelné kvôli pneumatikám, abs ale musím pochváliť, fakt funguje až priam dokonale ! žiadne otravne abs ako na koncernoch, dovoli aj jemne zaseknutie kolesa resp. jemne prebrzdenie až potom zasiahne a aj tak nie moc agresivne. brzdy ešte potrebuju hadice ktore mam na ceste a hlave novu kvapalinu a trochu poštelovať chod, brzdí mi to strašne nízko... mám otázočku, kde naštelujem na prednej brzde vzdialenosť doštičky od kotúču ? lava predna brzda sa mi trošku dotýka viac ako by mala... v zadu su na to nastavovacie šróby to viem, v predu som na to nepozeral ešte, kedže som tento problem neodstranoval kedze kym bolo auto na zdvihaku tento problem nebol vidiet moc
Inak som spokojný bola to pre mna taká prvá vačšia a vážnejšia robota na aute, miatka je moje prvé auto takže sa učím. zabralo mi to teda 8 hodín asi ale človek sa aspoň poučí čo to a ponerváči pri tých doštičkách