Bohužel, je to tak
Jelo se v koloně, stavělo se u začátku Dolních Věstonic, jenže kolona byla delší a konec byl hned za nepřehlednou zatáčkou. Pak už jsem si jen všiml, že kolona nejede ale stojí, ten přede mnou ještě stihl hodil varovný a šlápnout na brzdu (jinak by měl i Lukáš vytuněnej zadek
). Dupl jsem na brzdu a během okamžiku jsem byl v něm. Ten, co jel za mnou, měl taky co dělat a říkal, že mezi našema nárazníkama neprostrčil ani malíček.
Šlupka jak z děla, ale hodně divný bylo, že ani nevystřelily airbagy, takže tohle ještě budu řešit, jestli je tam vůbec mám a jestli jsou funkční. Dál je problém v tom, že se mi zdálo, že to nebrzdí tak výrazně, jak bych od kotoučovek na všech kolech očekával..
Bohužel jsem nedobrzdil, částečná chyba je podle mě i na pořadateli, který jakkoliv neupozornil všechny účastníky tak, aby věděli, kde a že se bude stát. Kolonu mohl sestřelit naprosto kdokoliv, kdo by zrovna vylítl ze zatáčky, což uznali i policajti.
Nikomu se nic vážnýho nestalo, moje spolujezdkyně to brala v pohodě a kvůli modřině na krku na to kašlala, ale kvůli spolujezdkyni bouraného (prej se jí motala hlava, řekl bych spíš, že byla akorát v šoku), se volala záchranka a policajti = očekávám obálku s pruhem
Oprava - v lepším případě jen trochu narovnat předek, vyžehlit vypouklinu v nárazníku, odrbání červený barvy a lakování a vyleštění předních světel. Auto naštěstí jede, světla svítí, chladič chladí.. Přiznám se, že po nárazu jsem si myslel, že je předek totálně (s prominutím) na sračky a kupodivu to nevypadá tak strašně
Zřejmě díky dost nízkému autu, navíc ještě sníženého..