Ačkoliv tu nic nepíšu, tak Mazda stále žije.
Jaro jsme přivítali poněkud nehezky - při studeném motoru, pokud otáčky spadnou pod standardní volnoběh, mi kvičí řemen
Ale hrozně.... Za tepla všecko v pořádku. Výměna a vyčištění kladek nepomohlo, mám podezření na nedostatečně funkční napínák. Auto jsem vyčistil od všech nápisů a náznaků kompresoru, aby vypadalo jako pravá 1.6
Sedadla dostala nálož něhy pro kůži od Meguiars, střecha čistič a impregnaci od Renova.
Jinak se v regionální inzerci objevila jedna moje oblíbená kola, tak jsem neodolal
Takže mám na autě znova ATS DTC a budu střídat road (ATS + RE002 Adrenalin) a track (KONIG + AD08R) sadu
Na cestě z Anglie je nerez muffler z MX5parts, abych nebyl úplně tichý elektromobil..
Víko kufru čeká na tmel a lak, který zažehná otvory po přišroubovaném křídle - kdyby někdo chtěl, rád prodám
No a v nejbližší době mě čeká brzdovka a vzhledem k docela solidní hrance na předních kotoučích i brzdy. A hned následně snad konečně začnu řešit Megasquirt (aneb, chudák prodaná Prelude tímhle tempem spadne celá do Miaty
)
Nějaké fotky v průběhu víkendu