Vavris - NCFL 2.0, 6MT, Bilstein ňuňu <3

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Vavris - NBFL-SC - back in the business 8-)

Příspěvekod LordJames » 11 říj 2015, 22:03

Ty kravo a to ja brecel kdyz mi enslo vic nez -1,7 :/
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod riderhenry » 11 říj 2015, 22:12

Jaká varianta se jezdila? :)
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod Vavris » 12 říj 2015, 09:06

bez šíkan... ale myslím, že 1,5 - 2 vteřiny rezervy je reálných, takže mám vážně radost :mrgreen:

pro PavlaS a jirku.l - S2K vs SC NBFL - 1:1 :lol: , ovšem kdyby se hrálo na efekt a hektolitry endorfinu, tak spíš 10:0 :mrgreen:
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod riderhenry » 12 říj 2015, 19:47

Jezděte už někdo všechny šikany, mně to bez nich nebaví a mám takhle prd srovnání s ostatníma :D
1999 10th AE
riderhenry

Příspěvekod Jr. » 12 říj 2015, 20:06

Hehe. Já byl v S2k svezen jednou jedinkrát nějakým sebevrahem v Písku a to byl fakt zážitek :D. Vytočenej Vítek budí o trochu víc respektu, než ty naše motůrky.
Jr.

Obrázky: 2

Příspěvekod Vavris » 12 říj 2015, 21:38

ty vole, jak tě to může nebavit bez šikan? Já mám právě pocit, že už to je i bez nich zakroucené až moc... třeba s šikanou nahoře vůbec nejde dát tu horní zatáčku přes brzdy - pro mě nejzajímavější místo tratě :-)

Jr.: No, ona ta dominikova má trochu nefér výhodu - 1,5 way Cusco, zkrácený stálý převod, PU siláče atd., takže oproti sériové S2K je ten dojem trochu jinde...
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod riderhenry » 12 říj 2015, 22:11

Já to mám teda přesně naopak :D Kopec před tou horní šikanou je pro mě jako čekání na smrt, kdy vždycky kontroluju, jestli jsem tam nehodil o dva kvalty vyšší rychlost a bez té šikany bych do té zatáčky usnul :D Ta první šikana je pro mě místo nejvíc "na koule" na celém okruhu, ale to může být mým "vytříbeným" stylem :) Je to pro mě takový adrenalin tam neubrat plyn. Zároveň to je taky jediné místo, které mě zatím v Mýtě trochu vyškolilo. A i když do té následné pravé není tak těžké správně trefit brzdný bod, tak díky té další šikaně z kopce zase mnohem víc záleží, jak se do zatáčky poskládáš a nachystáš si nájezd na tu šikanu, kterou pak buď projedeš pod plynem, nebo jsi mnohem pomalejší. Prostě se mi to zdá takové náročnější a techničtější. Ale ono může taky hodně záležet na tom, jestli na rovinkách a do toho kopce čekáš, nebo i trochu zrychluješ, v čemž se naše auta asi moc srovnávat nedají ;)

Příště (což je dost neurčitý pojem, když jsem tam rok nebyl :roll: ) zkusím dát půl na půl verzi s i bez a uvidíme 8-)
1999 10th AE
riderhenry

Příspěvekod jiri.l » 13 říj 2015, 12:26

Hahahahaaaaa gratulace! Planujete kluci nejaky rozhodujici re-match? :mrgreen: nejakou treti disciplinu ))
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod Vavris » 29 dub 2016, 22:23

Ačkoliv tu nic nepíšu, tak Mazda stále žije. :) Jaro jsme přivítali poněkud nehezky - při studeném motoru, pokud otáčky spadnou pod standardní volnoběh, mi kvičí řemen :-( Ale hrozně.... Za tepla všecko v pořádku. Výměna a vyčištění kladek nepomohlo, mám podezření na nedostatečně funkční napínák. Auto jsem vyčistil od všech nápisů a náznaků kompresoru, aby vypadalo jako pravá 1.6 :D Sedadla dostala nálož něhy pro kůži od Meguiars, střecha čistič a impregnaci od Renova.

Jinak se v regionální inzerci objevila jedna moje oblíbená kola, tak jsem neodolal :D Takže mám na autě znova ATS DTC a budu střídat road (ATS + RE002 Adrenalin) a track (KONIG + AD08R) sadu :)
Na cestě z Anglie je nerez muffler z MX5parts, abych nebyl úplně tichý elektromobil..
Víko kufru čeká na tmel a lak, který zažehná otvory po přišroubovaném křídle - kdyby někdo chtěl, rád prodám :D
No a v nejbližší době mě čeká brzdovka a vzhledem k docela solidní hrance na předních kotoučích i brzdy. A hned následně snad konečně začnu řešit Megasquirt (aneb, chudák prodaná Prelude tímhle tempem spadne celá do Miaty :D )

Nějaké fotky v průběhu víkendu :)
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod Vavris » 02 kvě 2016, 21:49

jsou tam 8-)

x3.jpg

x2.jpg

a poslední společné foto s Hondou...

P1010860.JPG

x1.jpg
back in the business 8-)
Vavris

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora