OndřejS 1996 Black Miata

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: OndřejS 1995 Black Miata

Příspěvekod OndřejS » 03 lis 2015, 22:28

Nové kormidlo :mrgreen:
Obrázek
Naposledy upravil OndřejS dne 06 lis 2015, 09:32, celkově upraveno 1
96 Miata - 1.8l - Black/Tan http://ondrejsedlacik.rajce.idnes.cz/
OndřejS

Příspěvekod OndřejS » 05 lis 2015, 10:01

Překvapení pod blatníkem :mrgreen:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
SOLVED
OndřejS

Příspěvekod OndřejS » 04 pro 2015, 15:48

Tak jsme ve středu konečně dostali značky. 2x jsem se musel vracet na úřad kvůli rozměrům US značek. Nakonec jsem změřil rámeček a donesl rozměry, technik mi řekl že OK. Při vyzvednutí značek jsem se nestačil divit, jedna značka klasická a druhá sice US ale 280*200 což se nevleze...Řekl mi že se to jinak nedělá..no ale co, měl jsem radost, že mám značky tak jsem zaplatil a jel domů. Přijel jsem domů, přiměřil značku a jedna dítra vychází přímo do znaku EU a druhá díra do nálepky STK :D ..karma zdarma :D Přední značku jsem vzdal a přidělal ji hned na zip ties, no a po asi hodinovém bádání jak s tou zadní jsem ji přizipoval taky :D S tím, že to vyřeším ve zkouškovém..

Celý natěšený jsem vzal auto na nejbližší okresku. Jezdil jsem tam a zpátky asi 20 minut pak, že teda zajedu pro přítelkyni, otočím se že pojedu domů a najednou kouř z kapoty na budících se rozsvítilo dobíjení. Tak jsem zastavil, zvednul kapotu a řemen alternátoru nikde :shock: Už se párkrát předtím ozval, ale nebyl nějak popraskaný, tak jsem mu věřil. Chyba :D Zavolal jsem známému, jestli by byl tak hodný a skočil by pro mně s lanem. Odtáhli jsme ji chudinku do servisu a tam ted čeká než přijede balíček z IL :(
OndřejS

Příspěvekod PeterS » 04 pro 2015, 16:30

ooooooo vitaj vitaj medzi nami :D rád vidím že moja Miata má mladšiu sestru :)
máš ju krásnu :D tiež som origo USA výbava tá istá avšak 1.6-ka 1989 (1990) v plnej na ten rok (nemám torsen, ale zato žiadnu hrdz a klímu)
viewtopic.php?f=19&t=2333
dúfam že sa stretneme rád by som si ju prezrel ja som teraz zazimovaný ale ak by si dakedy išiel do Brna daj vedieť ;)
RX7 SA22C 1979
Miata USA 1989
MX-5 Impuls 2005
PeterS

Obrázky: 14

Příspěvekod OndřejS » 04 pro 2015, 16:58

PeterS píše:ooooooo vitaj vitaj medzi nami :D rád vidím že moja Miata má mladšiu sestru :)
máš ju krásnu :D tiež som origo USA výbava tá istá avšak 1.6-ka 1989 (1990) v plnej na ten rok (nemám torsen, ale zato žiadnu hrdz a klímu)
viewtopic.php?f=19&t=2333
dúfam že sa stretneme rád by som si ju prezrel ja som teraz zazimovaný ale ak by si dakedy išiel do Brna daj vedieť ;)

Děkuju moc :) zatím není moc na co koukat, teď máme před vánocemi v planu udělat lemy, prahy a přední nárazník, tak snad bude aspoň na příští rok nějak vypadat :D

A to Brno nevím, možná v létě na nějaký výlet :)
OndřejS

Příspěvekod PeterS » 04 pro 2015, 17:04

pohoda to sa ja skor dostanem do Ostravy :D takže vás dojdem pozrieť ... bacha na kyslé dažde :) ... a s tým rozmerom US značky si nič nerob keď pozrieš moje vlákno a moje fotky :( povieš si som na tom ešte dobre u nás máme len ten dementný rozmer veľký čo tam ani nevojde takže som značku musel zlomiť resp. ohnúť. Koľko míľ máš najazdené ja som ešte neprekonal 100t aj keď ma od toho delí zima a pár (cca 300 míľ) ... ten bzučiak som si nechal :D a zvykneš si aj štartovanie so spojkou
dvojitý lauf som mal tiež ale prešiel som na jeden a komplet nerezový od zvodov až po koniec a sanie hmmm ... ;) nemusím závidieť ale 14 koní dá
pekne sa o ňu staraj 8-) Miat tu máme málo
PS: keď by si chcel odľahčovať Miatu a vyhodiť von tempovat moj modulátor je KO :( ten tvoj by som odkúpil :D
RX7 SA22C 1979
Miata USA 1989
MX-5 Impuls 2005
PeterS

Obrázky: 14

Příspěvekod OndřejS » 04 pro 2015, 17:59

PeterS píše:pohoda to sa ja skor dostanem do Ostravy :D takže vás dojdem pozrieť ... bacha na kyslé dažde :) ... a s tým rozmerom US značky si nič nerob keď pozrieš moje vlákno a moje fotky :( povieš si som na tom ešte dobre u nás máme len ten dementný rozmer veľký čo tam ani nevojde takže som značku musel zlomiť resp. ohnúť. Koľko míľ máš najazdené ja som ešte neprekonal 100t aj keď ma od toho delí zima a pár (cca 300 míľ) ... ten bzučiak som si nechal :D a zvykneš si aj štartovanie so spojkou
dvojitý lauf som mal tiež ale prešiel som na jeden a komplet nerezový od zvodov až po koniec a sanie hmmm ... ;) nemusím závidieť ale 14 koní dá
pekne sa o ňu staraj 8-) Miat tu máme málo
PS: keď by si chcel odľahčovať Miatu a vyhodiť von tempovat moj modulátor je KO :( ten tvoj by som odkúpil :D

No tak náš, teda můj formát je taky debilní, takže už je taky ohnutý :D bzučák jsem nevydržel :D ale ten můj byl asi nemocný ten zvuk se nedal vydržet :D ale možná mám nízký práh snášenlivosti.. Spojka mi nevadí byl jsem na to stejně naučený :)

No a tempomat to je pro mně velká neznámá :D absolutně nevím jak tu věc ovládat..možná je taky nefunkční, ale spíš budu nefunkční já :D
Takže bych tímto rad požádal o pomoc jak tu věc obsluhovat :) budu vděčný za každou radu
OndřejS

Příspěvekod OndřejS » 23 pro 2015, 21:09

Po krátké odmlce update. Máme udělané rozvody, vyměněné gufera a oleje. Od výměny oněch řešených svíček naježděno přes 300km a zatím všechno OK. Tak snad v pohodě. Generálka hlavy je naplánovaná na příští zimu. Letos nás ještě čeká plechařina.

Tu pár fotek z Větřkovic od Hukvald:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil OndřejS dne 26 úno 2016, 18:36, celkově upraveno 1
OndřejS

Příspěvekod OndřejS » 19 led 2016, 19:49

Nevypadá to s tou mojí holkou dobře. Koupil jsem 5l Valvoline maxlife 10w40 a od výměny 20.12. je kanistr prázdný a hladina oleje na spodní rysce. Auto smrdí a hulí jak dvoutakt :D Takže to vypadá na GO..minimálně hlavy, k tomu ty stržené závity na svíčkách... Jak bude hlava dole zkusím jestli propouštějí kroužky a změřím ovalitu a jestli to bude bad, tak se udělá i spodek.
OndřejS

Příspěvekod OndřejS » 15 čer 2016, 11:45

Dlouho jsem tady nic nepřidal, tak to chci napravit. Fotka je sice hrozné kvality ale něco se mi na ní prostě líbí :D
V dohledné době snad přidám ještě pár fotek z GO motoru.

Obrázek
OndřejS

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora