PeterS píše:ooooooo vitaj vitaj medzi nami rád vidím že moja Miata má mladšiu sestru
máš ju krásnu tiež som origo USA výbava tá istá avšak 1.6-ka 1989 (1990) v plnej na ten rok (nemám torsen, ale zato žiadnu hrdz a klímu)
viewtopic.php?f=19&t=2333
dúfam že sa stretneme rád by som si ju prezrel ja som teraz zazimovaný ale ak by si dakedy išiel do Brna daj vedieť
PeterS píše:pohoda to sa ja skor dostanem do Ostravy takže vás dojdem pozrieť ... bacha na kyslé dažde ... a s tým rozmerom US značky si nič nerob keď pozrieš moje vlákno a moje fotky povieš si som na tom ešte dobre u nás máme len ten dementný rozmer veľký čo tam ani nevojde takže som značku musel zlomiť resp. ohnúť. Koľko míľ máš najazdené ja som ešte neprekonal 100t aj keď ma od toho delí zima a pár (cca 300 míľ) ... ten bzučiak som si nechal a zvykneš si aj štartovanie so spojkou
dvojitý lauf som mal tiež ale prešiel som na jeden a komplet nerezový od zvodov až po koniec a sanie hmmm ... nemusím závidieť ale 14 koní dá
pekne sa o ňu staraj Miat tu máme málo
PS: keď by si chcel odľahčovať Miatu a vyhodiť von tempovat moj modulátor je KO ten tvoj by som odkúpil
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 141 návštevníků