Konečně mám menší volant!
Je to tak, do interiéru se konečně nastěhovalo o něco menší OMP! Ale vzhledem k tomu, že se podařilo jeden šroub zkurvit, tak bylo třeba odvrtávat. A kde jinde to provést, než na Kafi&Kárách?
Nejdřív nastoupila vrtačka. Hlavička úspěšně odpadla a už to vypadalo, že nandáme volant a jdeme domů. Ale pak přišel Ondra. Ondra opravuje trolejbusy a nějaký trapný šroub M5 ho nemůže rozhodit. Během jeho heroického výkonu, který zahrnoval vrtačku, kleště a nadávky, že tohle by se u trolejbusu nestalo, šroub podlehl a byl vytažen. Pro budoucí chvalozpěvy a eposy vznikla i fotodokumentace:
Na další fotce si můžete povšimnout, že zatímco v mém autě se děje reálná práce, já stojím opodál a mám ruce v kapse. "Nový" volant, který jsem vyměnil s kamarádem za svůj (takže je menší a nic mě to nestálo!), již leží v bezprostřední blízkosti.
Pak následovala instalace volantu, která už dokumentována nebyla. Jsem spokojenej, najednou mám víc místa a i ten pocit z řízení je nějak podivně lepší.
Jo a taky jsem se projel cizím NAčkem a někdo se projel mým NAčkem. A vznikla u toho moc pěkná fotka. Veselé roadstery a veselí lidé! Yay!