Tak první testování na okruhu (Elit Bilstein Cup) - dal jsem se do toho po hlavě a nechal si měřit časy, chci vědět jak je Blackie rychlá a celkem jsem spokojenej - samozřejmě na matadory jsem nestačil, ale to mě neodradilo
Nejlepší čas na Písku zatím 1:03... Důležitý pro mě bylo vyzkoušet funkčnost a spolehlivost na okruhu, tyhle věci potřebuju před cestou do Alp. Jsem z ní pořád příjemně překvapenej, nedotáčivost nezná pokud nekravim a nesnažim se na UHP gumách driftovat
, podvozek i na nerovnostech funguje dobře (ne že by se nehodil delší chod tlumiče, ale to po coiloveru za 25tis prostě chtít nemůžem), jediný co jsem zaznamenal byli problémy s řazením trojky v sedmi tis - nevím jestli to bylo mnou (občas je šestikvalt trochu tvrdohlavej) nebo synchronem - uvidíme časem.
Zatím pár fotek z našeho depa, Zedovi jsme vezli semislicky na zvlášť kolech, tak jsme to vzali i včetně garážové dodávky a vybavení
Je to příjemný mít trochu z té jistoty sebou...
Víc fotek a možná i video bude později...
Zatím jen fotka z cesty domů, kdy jsme na strakonický chytili během chvilky tak brutální slejvák, že jsme promokli na kost - byla samozřejmě stažená střecha
Tady už jen momentka ze skrývání se na benzínce na Cukráku - občas byli i kroupy mi přišlo...