Jirkova mrkačka

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jirkova mrkačka

Příspěvekod spoofan » 17 zář 2014, 09:35

Mel jsem tu cest :lol: Ale jen jedny poradne udelane. Ono je to jako se vsim, kdyz se to neodflakne, tak nepoznas rozdil :)
(samozrejme se ted bavim o kolech :lol: )
Díly na MX-5 NA/NB

I am not into fake things - including boobs and wheels.
1.8 NA BRG + jedna lady + brap
spoofan

Příspěvekod jiri.l » 15 říj 2014, 22:06

:lol: to jsme tu meli dialog...

Dneska se mi absolutne nechteji cist dalsi clanky do skoly, pekne me z toho boli hlava uz a to je teprve zacatek semestru.
Na aute je hotovo par dalsich veci, tak to nejak sesmudlim dohromady )) Nebude to moc chronologicky, ale co uz, aspon jsou obrazky ne :mrgreen:

Uz nejakou dobu se koukam po sedackach, jednu u skorapku uz jsem mel a 'byla mi mala'... mezitim jsem vyzkousel Sparco Rev, ktera je naprosto beznadejne prtava a taky Sparco Sprint 5, ktera se zdala byt slusna, ackoli je to vlastne nejzakladnejsi Sparco sedacka, ktera se vyrabi. Takze po te se uz nejakou dobu poohlizim, ale zatim jsem zadnou za slusne penize nenasel. Par dni zpatky jsem jel s klukama na streeto - tentokrat bohuzel jen jako pasazer v kamaradove mx5, protoze na moji mx5 byl v te dobe rozpracovany vyfuk. No a v te seriove sedacce jsem tam lital ze strany na stranu a samozrejme ani neni ceho se drzet :D To mi dalo brouka do hlavy a tak jsem se jal vykuchat tu svoji, protoze tak se prece resi problemy, vykuchat :lol:

Rozmontoval jsem sedacku a z operadla vyndal cely ten jeden molitan. Cele je to prichycene takovyma kovovyma ockama, takze ty jsem vyhodil, protoze nandavat zpatky neprichazelo v uvahu, to by me kleplo, takze reseni = zipties ftw! Uznavam, ze ten prostredek operadla neni tak uhledny, jak byval, ale to me vubec netrapi )) Bocnice jsou hned o neco vystouplejsi = vice podpory!

Obrázek

Potom chtelo ubrat na spodku, abych sedel o neco nize. Nekdo ten sedak serizne rovnou, ale to potom je na sedaku videt divna prohluben a to nevypada moc echt. Potom je jeste druha metoda... takze rozdelat

Obrázek

A zbavit se te boule...

Obrázek

Takhle sedak vypada z venku normalne, ale kdyz si do ni clovek sedne, tak je nize ))

Obrázek

A pak uz jen smontovat dohromady!

Obrázek

Hodnoceni teto upravy? Clovek sedi niz a v zadech je citit vice podpory, takze super. Na druhou stranu me ted operadlo lehce tlaci do zad po stranach, coz je jednoznacne zpusobene cvicenim mrtveho tahu :D Neni to moc, ale po delsi ceste by me to asi zacalo stvat. Tezko rici, mam tu sedacku v aute teprve snad dva dny... Takze lehce smisene pocity - ale pozitivne 75% vs negativne 25%, takze spise spokojenost!

Verdikt? Pokud jste hubeni a moc necvicite, tak tahle uprava je pro vas jako delana. Pokud akorat jen obcas zavitate do gymu, tak tuhle upravu skutecne oceni akorat vase pritelkyne :D Co udelam ja? Az se mi podari najit Sparco Sprint V za slusne penize, tak tuhle premontuju na stranu spolujezdce, na ktere stejne jezdi akorat stihli lide, protoze 'no fat chicks, car will scrape' :lol:

A ted trochu zasadnejsi vec. Uz nekolik mesicu jsem mel na aute pouze downpipe, bez zbytku vyfuku. Ackoli ma turbomotor bez vyfuku vyborny zvuk, tak tim, ze vyfuk konci nekde u sedadel, tak je v aute neskutecny kraval, nemluve o tom, ze to asi neni uplne legalni...? :D Podarilo se mi najit obet, ktera za urcity pocet barevnych papirku s postarsi pani na predni strane posvari vyfuk dle meho prani.

Inu dali jsme se do prace (chapejte: ja jsem kecal a maval rukama, on skutecne pracoval a delal magic) Povsimnete si, ze uz i hardtop wing je na aute ))

Obrázek

Jinak il oem lip je paradni vec, ten uz toho zazil a porad relativne drzi :D doporucuju ))

Obrázek

Vysledkem prace je nerezovy straight pipe o prumeru 2.5'' s 3'' koncovou rourou aka slaby odvar Bosozoku )) Prumer je kvuli roztaceni turba, absence tlumicu je kvuli zvuku turba - nechci o to vysoce navykove seveleni ve vyfuku prijit... a koncovka? Protoze se mi to libi ne :lol:

Obrázek

Obrázek

Ode me prozatim vse, at se dari a bordelu nazdar!
Jirka

P.S. Soundcheck? Bude. Nejspise brzy!
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod Pavel260 » 15 říj 2014, 22:19

ten výfuk by chtěl ještě o kousek prodloužit.. cca o půl metru :-D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Příspěvekod LordJames » 15 říj 2014, 22:24

Tak tak....a ohnout nahoru s úhlem 45 :-D já se těšim na ten zvuk :)
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod jiri.l » 15 říj 2014, 23:54

Jj, proto jsem psal >slaby< odvar bosozoku :D
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Příspěvekod kousmen » 16 říj 2014, 00:11

Škoda, že není ta koncovka do kornoutu. To by se mi snad i líbila. :P Takhle mi působí lehce nepřirozeně.
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod jiri.l » 16 říj 2014, 01:34

Myslis neco jako ma tomei expreme ti na gt86? ))
Tohle je made in Skotsko v garazi za par penez :D je to hodne specificke, ne kazdemu se to libi...
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod PavelS » 16 říj 2014, 08:45

Sound check required!! :-D

Kazdopadne diky za návody, sem uz sice sedackove odpanenej, ale miatí jsem jeste nerozebiral :-))
PavelS

Příspěvekod drzko » 16 říj 2014, 09:13

koncovka je 2v1, funguje aj ako parkovaci senzor u patniku, ne? ;)
inak krasne auto, raz by som chcel vediet vlastnymi rukami porobit tolko co ty
1.8 NBFL
drzko

Příspěvekod jiri.l » 16 říj 2014, 12:48

Poradne navody jdou najit myslim, ze na clubroadster, tohle je jen takovy rychly prulet :D

Jj mas pravdu, ted to mam ale tak, ze vzdycky vystupuju a divam se, protoze na tu delku porad jeste nejsem zvykly :lol: dekuji Ti, jsou to leta prace a vrasek na cele, nic jineho v tom neni )) (EDIT: jeste jsou v tom samozrejme vsechny penize, ktere bych jinak usetril, ze :D )
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora