IvanGS - moje nová láska NBFL

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: IvanGS - moje nová láska NBFL

Příspěvekod IvanGS » 23 črc 2012, 21:30

Co dělaj ekobiosložky? Vervu 100 tankuju do motorky a jede to líp, motoru MX-5 to nemůže uškodit?
Včera jsem dal 70 km bez střechy, bylo teplo, pohoda. Když sem se vracel navečer, jen jsem přitopil a pohoda byla taky.
Nejkrásnější NBFL na světě!
IvanGS

Příspěvekod riderhenry » 23 črc 2012, 21:56

No to je docela otazka, co delaj a co nedelaj :) Rozhodne by ale bylo lepsi, kdyby tam nebyly. Benzin se s nimi rychleji "kazi", a dokonce je i drazsi. Nechi moc hazet rozumy, protoze o tom sam vim prd, kazdopadne s tim nesouhlasim, nelibi se mi to a jedine, co s tim muzu delat, je netankovat to a projevit svuj nazor u voleb. :D V Nemecku primichavaji do jednoho druhu benzinu vyrazne vic a maji i tabulky, do kterych aut to vyrobci povoluji tankovat a do kterych ne...
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod IvanGS » 23 črc 2012, 22:22

Bylo řečeno, že pokud je nechci, mám tankovat Vervu 100. Ta je tedy nemá? Projevuje se to nějak v praxi? Např. motorka BMW jede s Vervou 100 (i některými jinými 98-100) líp v tom, že třeba při podtočení neklepe atd.
IvanGS

Příspěvekod riderhenry » 23 črc 2012, 22:48

Ano, ta je nema. Tak se to projevuje v praxi :D Stejne tak Carrera 100 od OMW by je nemal mit. Ze neco jede lip s takovym benzinem nez s makovym moc neresim, to nemam sanci objektivne posoudit. Spis bych doufal v to, ze bude mit treba nejakou cistici funkci, kdyz uz neco...
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod LordJames » 23 črc 2012, 23:08

Ani ne tak čistící, spíš že se ten motor nezasere. Jenže to by se to tam muselo tankovat už od prvního kilometru :) Já chci testnout aditiva. Nepočítám s tim, že by to bylo znát na výkonu, ale aspoň nejaká péče o motor navíc...
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod IvanGS » 24 črc 2012, 22:12

V půl sedmé jsme vyrazili směr Polsko, dali si v Kudowa smaženého pstruha a zase zpátky. Trochu jsme zkoušeli co můj Červenáček a Zámkův Morgan v zatáčkách, ale spolujezdkyně, jedna těhotná (naštěstí ne moje) nadávaly, tak jsme dorazili výletním tempem. Přesto - PARÁDA!
Přílohy
PolskoMorgan.jpg
IvanGS

Příspěvekod dopr » 24 črc 2012, 23:03

pekna dvojka :) Tady by se hodil taky v barve BRG
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod Pavel260 » 25 črc 2012, 06:44

jó není nad polský pstruhy :D :oops:
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod IvanGS » 25 črc 2012, 08:52

Copak pstruh, to je záminka. Ale zatáčky mezi NA a Novým Městem...:-). Co nejdřív se chystám projezdit místa v okolí, která mám rád z motorky - třeba z Deštné nahoru na Šerlich a pak přes Orlické Záhoří až někam do Bartošovic (bezva hospůdka U výra) a klidně dál do Mladkova. A tam je prý někde nová silnice že se ani Morgan nehne, a to je co říct, MX5 je proti němu Rollce Royce, i když za jízdy všichni koukaj po Morganu:-(. A když se v Orlickém Záhoří přejede do Polska a hned za hranicemi doleva, jede se pěknou asfaltkou plnou zatáček, krásná příroda, provoz minimální, až se přijede na hlavní a kousek do Kudowa a na přechod v Náchodě. Tam kolem nemocnice zatáčkami do kopce na pevnost Dobrošov a dál do Orlických hor. Takových okruhů je tady dost (asi jako se dá najít skoro všude), kdybyste si chtěli udělat výlet, rád vás povodím...
IvanGS

Příspěvekod IvanGS » 25 črc 2012, 15:56

Nevíte něco o těch kolech? Zda patří k těžkým či lehkým, jak jsou kvalitní atd.? A dotaz ke střeše - myslím že snad nebyla používaná, je jako nová. Ale nepřijde mi dostatečně vypnutá, kamarád na Morganu ji má víc našponovanou, i když ta jeho je z koženky. Je to normální? Je fakt, že rukou ji nenatáhnu nadoraz, poslední 1-2 cm přitáhnou zámky a za jízdy se nic neklepe.
Přílohy
kolo.jpg
IMG_6552.jpg
IvanGS

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora