Tak malilinký update:
1. dal jsem HT, ačkoliv má být prý až 16 stupňů (tak možná ještě půjde dolů, když bude hezky) - mimochodem celkem jsou volné dva zámky a docela to mlátí.. musím mrknout, jestli to jde nějak poštelovat a teda škoda, že nemá vyhřívaný sklo, to bych asi celkem ocenil, už teď se mi často mlží, ačkoliv není ještě pořádná zima..
2. vyměnil jsem poface světla za předface - poface mi přišly, že mají už moc červené na červeném autě, takhle se mi to prostě líbí víc, ikdyž mě k tomu dovedl vpodstatě až dotaz, jestli bych je vyměnil..
3. jelikož jsem nedovřel dveře a nechal svítit interiérové světlo, tak se mi vyšťavila baterka (za více než 48h), tak jsem ji musel nechat dobít - zdá se, že je ještě ok.. akorát pod baterkou je taková hadička, no nechal jsem ji tam, je to správně? Nikdy jsem nic takového na jiných autech neměl.. hadička jako by měla odvádět nějakou kapalinu (elektrolit, nashromážděnou vodu?) někam mimo..
4. zkoušel jsem dávat černou světlou folii na zadní světla (fotku nemám, pač se mi to moc nepodařilo) a pořád uvažuju, jestli ji tam dát, nicméně nemá to homologaci, tak nevím nevím..
Tohle zatím vše, plánů bych měl i víc, ale prostě nějak nevím, jestli mi auto dlouhodobě zůstane, takže se spíš omezím na urgentní věci a základní údržbu, úpravy asi nakonec žádné nebudou..
- S HT a předface světly
- záhadná hadička pod baterkou