V posledních týdnech provedeno:
Vystříkání dutin Valvoline ML: nosníky, dveře, nadkolí, zadní lemy, prostě všude kde jsem se dostal. Pouze doporučuji u stříkání dveří nechat okna nahoře, zapomněl jsem se a jak jsem byl v ráži, tak jsem si pak užil čištění jednoho okna.
Dva spreje vystačili s velkou rezervou. Zbude mi tedy i jak budu dělat framerails, že vystříkám i prahy u dveří.
Impregnace střechy Renovo: čistit nebylo třeba, tak jsem to nechal tak jak to leží a běží. Pouze byl problém, že to hůře vsakovalo (impregnace ještě fungovala). Takže příští rok důkladné vyčištění nevynechám.
Důkladné vyčištění interiéru / lehký detailing s Meguiars: vysátí koberečků, vyčištění / odmaštění všech plastů (pěkně štětcem) - bílé fleky skoro úplně vymizely z výplní dveří. Po ošetření a oživení lesku navíc nic není mastné. Ošetření kůže sloním tukem. Dezinfekce ventilace.
Pokus o "detailing" motorového prostoru: použita stejná autokosmetika, věnoval jsem tomu asi hodinu času. Výsledek je více než uspokojující.
Co se bude dít tento víkend:
- Montáž framerails
- Výměna oleje 10w60 > 5w50 (Valvoline VR1)
- Rebuild řadičky pokud dovolí čas - konečně přišla sada z Japonska a kupodivu jsem nemusel platit jak daň, tak ani clo (většinou takové štěstí nemám).