Jirkova mrkačka

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jirkova mrkačka

Příspěvekod cavan » 16 říj 2014, 13:46

alebo vrazil do nejakych blbosti.. :D peknu ju mas.. na JPN aukciach som teraz videl nejake sicny.. napr: http://page2.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/b162669246 alebo http://page16.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/u70162255 tak mozno by sa oplatilo nieco take dotiahnut.. ;)
EX - (NBFL 1.8 VVT PHOENIX, HT, S2K seats, GV lip, Vmaxx, cooling plate, frame rails)
IN SERVICES - NBFL 1.6 NEVADA powered by LPG

vyroba frame rails, cooling plate (info po SZ)

www.aliiscolores.com
cavan

Příspěvekod jiri.l » 16 říj 2014, 15:28

Jo nejakou echt Bride sedacku s tim glitter back bych si nechal libit :D ale pro predesle zkusenosti uz nekoupim skorapku bez vyzkouseni, protoze hodne z nich je uzkych, nebo Ti neskutecne tlaci ramena k sobe, coz ja nerad.

Kazdopadne podle vseho jsem dneska rano koupil Sparco Sprint V :lol: uz jsem na ni mel zalusk jak jsem vcera psal prispevek, ale nebylo to uplne jiste. Je to sice ten starsi design, ktery se mi nelibi tak, jako ten novy, ale byla za opravdu slusnou cenu, tak jsem nemohl odolat :mrgreen: tak ji tu snad budu behem par dnu mit ))
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod cavan » 16 říj 2014, 15:50

tak to som teda zvedavy.. a chystas sa ju dat na pojazdy alebo ju pevne uchytis na nejake drziaky??
EX - (NBFL 1.8 VVT PHOENIX, HT, S2K seats, GV lip, Vmaxx, cooling plate, frame rails)
IN SERVICES - NBFL 1.6 NEVADA powered by LPG

vyroba frame rails, cooling plate (info po SZ)

www.aliiscolores.com
cavan

Příspěvekod AndrewG » 16 říj 2014, 15:54

s tou kombinaciou cvicenia a dovtatocne velkou sedackou ktora sa zmesti do mazdy bojujem tiez...ja asi definitivne skoncim u ultrashield rally sport, s mojou výškou by som mal dokonca aj s prilbou prejst cez boomstick test takze super :D akurat to vystupovanie a nastupovanie bude komicka zalezitost :D
do mazdy sa inak zmesti az so 17" sedakomco je asi 3-4cm navyse proti klasickym frp sedackam...co pre nas s booty ass je fajn vec :D ked som videl tu bride vios iii nazovo tak som si nevedel predstavit ako by som sa do nej zmestil veruze
AndrewG

Příspěvekod jiri.l » 16 říj 2014, 21:10

Ta sedacka jako takova prijde s nejakyma uchytama, ale spise ji dam na seriove pojezdy. Kdyz jsem sedel v kamaradove, tak ji mel na seriovych pojezdech a zdalo se to gut. Kdyz by mi to nevyhovovalo, tak budu zkouset dale ))

Sakra o tech ultrashield rally sport slysim prvne, vypadaji zajimave... ma ji nekdo v cr/sk? Vystupovani a nastupovani, na to kdyztak quick release hub, sundas volant a hned to pujde lepe! Uz jsem chvili skorepinu v aute mel a pres deep corn volant se vystupuje dost spatne, takze to nejspis budu resit taky, ale vsechno postupne ))
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Příspěvekod AndrewG » 16 říj 2014, 21:20

u nas ich nikto zrejme nebude mať.... ja ten quick release chcem tak či tak, keď si šupnem sedačku dozadu aby som mal vystrete nohy je mi volant ďaleko(aj napriek tomu že je oproti serii o 2cm bližšie ku mne) takže ešte tie 3cm z quick release bude super, len už budem musiať dočahovať na pačky ale, čo už to je život :D
hlavne keď som videl fotku ako to človeka posadi fakt o 10cm nižšie pomaly oproti serii, tak neni o čom. sedel som v mazde bez sedačky na podlahe a udajne s uchytmi najnižšimi(zrezava sa zadne original uchytenie sedačky) sediš priamo na zemi. pohodlné to údajne je tiež relatívne fajn a na dlhšie trasy nie je problém strčiť pod poťah pár cm molitánu :) takže dosť možno budem prvý v SR/ČR čo ju bude mať, ale to je ešte relatívne ďaleko, ako študent študentovi ti nemusím hovoriť ako je to s financiami :D
AndrewG

Příspěvekod drzko » 17 říj 2014, 09:58

jiri.l píše:Jj mas pravdu, ted to mam ale tak, ze vzdycky vystupuju a divam se, protoze na tu delku porad jeste nejsem zvykly :lol: dekuji Ti, jsou to leta prace a vrasek na cele, nic jineho v tom neni )) (EDIT: jeste jsou v tom samozrejme vsechny penize, ktere bych jinak usetril, ze :D )

:D to prave, tie peniaze su kamen urazu, dokonca si myslim ze keby som bol student a zarabal si brigadami, tak som na tom lepsie ako teraz :D
1.8 NBFL
drzko

Příspěvekod AndrewG » 17 říj 2014, 11:55

horsie je ked si student a nemas cas ani na tu brigadu lebo volny cas zabijes cestovanim a ucenim sa :D
AndrewG

Příspěvekod jiri.l » 17 říj 2014, 13:29

Prave to s tema packama me stve, chtelo by to udelat nejake prodlouzene packy. Nebo alespon ty tycky k tomu... sakra komu bychom rekli :D ze by Pavel? Ten z nas bude mit radost :lol: ale za zvazeni by to stalo, nemelo by to byt slozite.

Jj s tou skorapkou, co jsem par dni mel, to tak bylo. Mel jsem ji na uchytech bez pojezdu a sedel jsem o dost nize a opravdu to bylo mnohem lepsi. Vice mista nad hlavou, vice mista na nohy, takze meziplyn sel mnohem lepe a taky, jak sedis nize, tak uz si nepripadas, ze ridis nejakou 4x4 :D Ale koukal jsem se, ze ty ultrashield jsou za 400 dolaru, plus posta, dan atd, coz je ve finale slusny balik. UVIDIME - ja vkladam docela dost nadeji do te, ktere bych ted mel mit nekde na ceste za mnou ))
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod jiri.l » 18 říj 2014, 15:05

Vcera jsem udelal ten soundcheck... spatne jsem nasmeroval kameru, protoze v te tme na tom mobilu neslo vubec nic videt :mrgreen: Na maly ctyrvalcovy kafemlynek to neni spatne )) nejlepsi je ten turbo whistle <3

EDIT: Dalsi vec, na co je kgw kridlo dobre, drzi telefon, kdyz chcete natacet vyfuk :lol:

Obrázek
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora