Vojtíškova Japanese Bitch from Red Light District

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Vojtíškova Japanese Bitch from Red Light District

Příspěvekod Winie » 23 led 2014, 16:46

taky bych vzal ten motor od butea. Jinak ten F20 fakt na prodej je a vubec ne draze, akorat je na vyvlozkovani
EDIT: http://auto.bazos.cz/inzerat/30610265/M ... rhamK1.php
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod widar » 23 led 2014, 17:05

Asi tě nepotěším, ale moje přední nosníky vypadaly taky v pohodě, jeden jen lehce vyboulený. Jak vypadaly ve skutečnosti se můžeš podívat ke mně do vlákna.
S motorem je to problém. Taky mám zkušenost. Vypadal, že potřebuje jen přetěsnit. V rámci úspor jsem ho nenechal rozebrat celý a nechal ho jen přetěsnit. Po opravě se ukázalo, že stejně žere olej a musely se měnit kroužky a pár věcí k tomu. Ve finále to stálo dvakrát tolik.
Za sebe říkám, že bych šel do toho motoru od butea.

z mobilu
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod Pavel260 » 23 led 2014, 17:18

A to já už bych nikdy nešel do druhého motoru, je to vždy vabank. Radši opravit stávající a mít jistotu. Pravda, kousmen radí dobře, mít motor v záloze je dobrý. Ale pokud můžeš auto odstavit tak bych šel opravou stávajícího
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod vojtiiisek » 23 led 2014, 17:26

Widare, koukal jsem tenhle týden na tvou renovaci a ty nosníky jsem viděl mno :( Právě mám strach aby mě tohle nepotkalo.

Chtěl bych Mazdu opravit ale nejsou peníze na vše najednou. Teď bych chtěl vyřešit ten motor protože jsou na cestě siláče z UK a s tím udělám komplet nápravy.
Jak to tak sleduju více než půlka je pro jinej motor a Pavel by do jinýho nešel :roll:

Kousí pokud nakonec vezmu motor od Butea, prodám ti můj abys mohl generálkovat :D
NA > NBFL > NB > NC

*Se silným autem jsi rychlý na rovinkách, s lehkým autem všude* Colin Chapman
vojtiiisek

Příspěvekod Pavel260 » 23 led 2014, 17:40

Tak já nevím na kolik tě výjde ten novej motor ale pořád bude jetý, může se stát cokoli. Takhle si udělaš (případně necháš udělat) svůj a budeš vědět že na ty věci nemusíš šáhnout. Neříkám že ten "nový" musí být špatný. Je to vlastní zkušenost, třeba budeš mít víc štěstí než já :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod vojtiiisek » 23 led 2014, 17:52

hroche píše:tak pokud si jí chceš nechat delší dobu tak bych raději řešil korozi a pak až motor. ale jestli jí plánuješ používat jen cca dva roky tak bych s motorem nic nedělal. kolik oleje musíš dolévat na 1000km? nebo ti vadí unikající olej jen po estetické stránce?

Vadi mi to i skrz to ze unika voda a musim dolivat. A obcas kdyz zastavim a chci se rozjet huci me remen protoze je na nem olej nebo voda:/ Proste motor je ted priorita i skrz to ze jsem videl podvozek a necitim se ted nejlip kdyz ridim. A mam objednany silace ktery jsou na ceste tak chci dat dokupy napravy a s tim motor.
NA > NBFL > NB > NC

vojtiiisek

Příspěvekod widar » 23 led 2014, 18:34

Ono Pavel má v ledasčem pravdu. Taky mi říkali ať seženu jinej motor ( 1.8 ), ale nechtěl jsem riskovat, že koupím ještě větší šrot než mám. Na druhou stranu butea tady hodně lidí zná, jezdí s náma, já sám jsem mu trochu pomohl s jeho autem. Takže pokud říká ,že motor je v dobré kondici tak bych mu to já věřil.
Pokud chceš jít Pavlovou cestou jistoty, tak ale udělej celý motor včetně kroužků, honování, šál na klice, repas hlavy, atd... a stejně bude záležet na tom kdo ti to bude dělat. :-(

z mobilu
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod vojtiiisek » 27 led 2014, 19:27

Prvni dil skladacky z UK je doma! Kvalita nic moc :/ Ten jeden na fotce je nejhorsi,zbytek jakztakz jde. Uz chapu proc energy suspension je 2x tak drazsi protoze ES je ma deleny na dva. Netusim jak budu tyhle instalovat, z kazde strany ma jakoby zarazku/stupinek, nevim jak to pojmenovat :D Asi je riznu na dva dily nebo ma nekdo nejakou dobrou radu?
Cim je nejlepsi je namazat? Meli by mit primes grafitu ale mam v planu udelat i maznicky. Jen nevim co na to pouzit, tenhle vyrobce bohuzel nemel skladem mazadlo.
Přílohy
image.jpg
image.jpg
NA > NBFL > NB > NC

vojtiiisek

Příspěvekod kousmen » 27 led 2014, 20:03

Máš to akorát trochu provzdušněný. :) Podle mýho to na funkci nebude mít vliv, jenom s těma bublinkama budou nepoznatelně měkčí, možná bych se bál, že časem po zátěži napraskají, ale to je asi sci-fi. Nejhorší na tom asi bude to, jak vypadají, takže to pěkně budí špatnej dojem. Takoví ropuchouni. :D Bublinky naplníš mazivem a mazničky dodělávat nemusíš. V tom je asi ta samomazací schopnost. :D
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod Zed » 28 led 2014, 10:27

Puky od Maxsporta jsou taky v jednom kuse a zatím jsem je teda nelisoval, ale stejně jako u ES jsem přemýšlel, že je říznu v půlce a nalisuju z obou stran. V případě, že chceš dělat maznice předem, tak nemáš v podstatě ani na výběr (pokud nechceš vrtat otvory až do kompletu s nalisovanejma pukama). Mazivo zkus ještě objednat přes Idaha na jdm foru, plánuje groupbuy z ES, co měl sice končit 22.1., ale zatím to ofiko neuzavřel. Jejich pasta je snad nejdoporučovanější ze všech výrobců a velký balení stojí do 10$.
Se tak dívám, že za chvíli bude na PURech cely forum, jen tak dál, pak si spolu všeci pěkně zavržem :)
charged "beauty"
charged beast
Miata simply begs to be driven hard!

MX-5 Cup 2018 - http://mx-5cup.cz/
Zed

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora