Je to tady. 21.12.2012 nastal čas, kdy mnozí doufají a někteří dokonce věří že skončí svět. Věřte nevěřte, je to tak. Začíná peklo. Majda opět svolává temno kolem moravských silniček. NASA doporučuje přesuny v tomto kraji řešit výhradně pěší formou.
No prostě jsem se po skoro dvouleté pauze projel no...
Musím ještě sundat nějaký prkotiny, co tam byly kvůli stk a stříknout mřížky v nárazníku a potom zase pošlu foto. Bohužel nechce moc fungovat s tou baterií a tak je napojená na nějakej vehikl zatím... Byl nějakej problém s geometrií, takže to táhne doprava což mě štve, ale bude se to muset chviličku vydržet... Už sháním nějaký zimáčky.
Projel jsem se jenom kousek, protože jsem nebyl zrovna fit a začala se otevírat střecha (byla jenom špatně dovřená), no jako znamení to stačilo, takže šla za sedačky a okýnka dolů... Jenom jsem projel pár zatáček a usoudil, že se chová skvěle s těma siláčema. Rozhodně je poznat jejich výměna tím ztvrdnutím, ale ta změna, kterou cítím rukama když držím volant za jízdy, ta je dvakrát větší... Tvrdost je na hrbolech v pohodě, to ještě ty starý tlumiče dávají a s BCčkama to půjde snad ještě líp, ikdyž jsou asi tvrdší pružiny...
Stabilizátor zbavil majdu nedostatku, kterej mě vadil a to bylo houpání se v zatáčkách, teď se ani nehne. Ostře jsem sice nejel ale při zkoušel jsem kličkovat a neměl jsem pocit jako v Citroenu 2CV. Takže pecka a naprostá spokojenost s výsledným efektem té kombinace dílů. A výfuk? No to byste nevěřili... Tichounkej jako kotě a stejně příjemně přede.
Vážně mě ten zvuk překvapil v tom nejlepším slova smyslu. No uvidíme jak se s majdou naučím pracovat. Ale těším se na to jako křeček na piškot.