Samove NA 1.6 Turbo (1995) // predané

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Whisper - (1995) NA 1.6 Turbo

Příspěvekod whisper » 25 lis 2013, 17:03

Pavel260 píše:musíš klíčema proti sobě, jeden do levé, druhej do pravé ruky, jednu točit nahoru a druhou dolu

Pavel, ja mám ten poistný krúžok dávno odkrútený o kus nižšie - podobne, ako je na tej fotke :D
Ponúkam celý sortiment produktov SkidNation so zľavou pre členov - napíšte správu.

Radosť je moje palivo.
whisper

Obrázky: 6

Příspěvekod PavelS » 30 lis 2013, 10:09

nezbyde ti než prohlídnout (odhalit vyjetím mimo) závit pořádně...pokud jsi ho strhnul, tak nemá cenu zkoušet dál...
PavelS

Příspěvekod whisper » 03 pro 2013, 19:56

Môj nešťastný blow-off ventil... Kto príde na to, prečo nefunguje získa 10 bodov na klubovú kartu :D

Podtlaková hadička zo sania je OK, takže chyba musí byť vo ventile. Typ ventilu: http://goo.gl/rxjg8t
Přílohy
bov-1.jpg
na druhej fotke je všetko nesymetrické otočené "opačne"
Ponúkam celý sortiment produktov SkidNation so zľavou pre členov - napíšte správu.

Radosť je moje palivo.
whisper

Příspěvekod Ryba » 03 pro 2013, 20:36

nejde este rozebrat ten pistek? na netu koukam ze se nekomu urvala nozicka v tom pistku (ta horni cast na fialovy osicce, ze je ze dvou casti)... teda ejstli to je stejnej typ... plus tam je tesneni viz obrazek:
http://i17.photobucket.com/albums/b92/m ... CF1597.jpg
Ryba
špion

Příspěvekod whisper » 03 pro 2013, 20:40

Piestik je OK, vyzerá ako nový a aj sa otvára zľahka... Málokedy som bezradný, keď mám niečo rozobrané pred sebou ale toto je fakt záhada. Jednotlivé časti fungujú, ale celok nie. Ak ho pripojím na vákuum pri voľnobehu, hneď sa otvorí, ale keď jazdím, vyfukuje mi pretlak cez turbo :?

// Vyriešené! Chyba bola v malom "gombíku" v tej skrutke, tlak ho vždy vysunul o milimeter von a potom netesnil dobre. Prilepil som ho tam a všetko OK :)

Radosť je moje palivo.
whisper

Příspěvekod Sniperererer » 09 pro 2013, 00:43

Halelujah! Právě jsem chtěl napsat, že se mi konečně podařilo spojit se s bráchou (je pracovně mimo ČR) a už není potřeba! :D Super, jsem moc rád, tak ať zase dobře syčí :D
Sniperererer

Příspěvekod whisper » 27 pro 2013, 20:13

Chcel by som sa opýtať na stav týchto sviečok - ak dobre hodnotím mojim laickým okom, už ich treba vymeniť. Majú rok a pol / cca 18 000 km za sebou a elektródy už majú v sebe vypálenú malú priehlbinu. Tiež som pozeral ten nános, niektoré fotomanuály majú takú foto pri obyčajnom "worn out", iné pri "too hot" - čo si o tom myslíte vy? Díky.
Přílohy
sviecky.jpg
NGK

Radosť je moje palivo.
whisper

Příspěvekod MAXsport » 27 pro 2013, 20:26

Prostě jetý svíčky, z toho obrázku nezjistíme nic. Pokud na nich nejsou vidět nějaký zvláštnosti (zbarvený, utavení,..) tak je to OK.

Pokud máš AFM budík a máš správný hodnoty, tak se ničeho neboj, poškozený svíčky z detonací bys poznal..

2minuty googlu :) - http://www.moparmusclemagazine.com/tech ... to_06.html projdi si celou galerii, ke každýmu je něco napsaný
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod whisper » 27 pro 2013, 20:32

Googlil som, ako som písal, malo by to byť OK, len som sa chcel uistiť. AFM síce mám, ale dosť často mi ide zmes aj cez 16:1 pri veľmi slabom plyne, kým to EGO nevyrovná - TPS mi totiž prvých kúsok otvorenia vôbec neregistruje. Pod väčším plynom je už zmes OK. Chcem sa na to teraz cez víkend pozrieť, či sa to nedá nejak nastaviť, aby reagoval už aj na veľmi slabé stlačenie pedálu.

-----

Ak niekto rozmýšľate nad uzatvorenou helmou, môžem odporúčať Schuberth s rýchloupínaním - celú bradu odopnete a odklopíte behom sekundy, perfektne to uľahčuje nasadzovanie :)
Přílohy
schuberth.jpg

Radosť je moje palivo.
whisper

Příspěvekod whisper » 13 led 2014, 22:44

Musím sa pochváliť! Rozbehal som boost controller, ešte to bude treba doladiť, aby mi tlak nelietal príliš agresívne hore-dole, ale lepší nábeh je cítiť už od 120 kPa, kedy pružina na wastegate začínala vypúšťať koníky nevyužité okolo turbíny...
Přílohy
zapojenie-ventilu.jpg
Zapojenie
boostcontroller.jpg
Vyššie zatiaľ nepôjdeme :)
Naposledy upravil whisper dne 13 led 2014, 22:59, celkově upraveno 1

Radosť je moje palivo.
whisper

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora