Takže dnes prišiel ten deň kedy som sa pustil do door cards.
ale ešte pred tým som si ju (miatku

) musel vyfotit tak ako jej to sluší najviac z predu

- krásna tlamička :P
Následne som sa pustil do odstrojenia a popri tom som nejakým spôsobom čiastočne rozhýbal centrál, ani neviem ako

zamykať zatial nejde ale odomykať ano, tak aj to poteší... inak zamykanie mi niekedy ide ťažko hlavne na spolujazdcovych dverach, dá sa nejako repasovať zámok alebo tam mám len nastriekat nejaky silikonovy sprej ?
Po odstrojeni dverových tapecou auto chytilo docela race nádych

- je libo race interier ? :-) priznám sa, že mam chuť to takto nechať, je to proste "cool"
takže tapecy zvesené, presunul som sa do izby, kde mi ochotne asistoval môj kocúr(foto neskôr

) a tak som dal dole postupne staré lacné vinilové potiahnutie

- staré škaredé :D
poťah dverí ide strhnúť (ano strhnúť) veľmi jednoducho aj ked je prispinkovaný ale 20 ročné spinky moc nedržia

po odstránení starého poťahu som sa presvedčil ako dobre som meral, a skontroloval ma aj spomínaný pomocník

- najlepší asistent :)
po primeraní to sedelo relatívne fajn aj keď som mal trochu obavy kedže sa materiál trochu scvrkol po zošití, no nakoniec to vyšlo presne ako malo a prvé dvere som mal hotové za pol hoďku

- hmm, lepšie, oveľa lepšie !
pripevnil som spať aj hornú časť ktorá by mimochodom niekto mohol skúsiť refabrikovať, lebo mi to drží na 3 šróboch asi na 2otočkach zavitu a aj to som prehnal :-/(ale viem že sú na tom ludia aj horšie

)
pustil som sa do druhých dverí a ako už býva vo zvyku ide to trochu rýchlejšie takže aj s odstránenim a odstrihaním som to stihol asi za 25minut, a samozrejme som sa popri tom musel osviežiť zdravým nápojom

zajtra hodím hádam foto už v aute, a ešte prezradím že mám na ceste hlinikové klučky z carbon miata a carbonove "door cups"
toť na dnes všetko, s auta mám stále vačšiu radosť aj napriek tomu že už sa v ňom musím sem tam presúvať aj so strechou hore, ale o to vačšia radosť je keď ju dám dole, auto je úplne o inom, nepočuť praskanie palubky, buchotanie vyfuku a podobné pazvuky, len krásny zvuk sania a deravého výfuku

a btw, mam doma už 2. kryt za volant, jeden bol z Uk nedošlo mi že bude iný a teraz mám druhý od vojtíška a čuduj sa svetu, zase je iný. takže inak povedané nakúpené kryty za 40€ a su doma, takže stále zháňam kryt pod volant. zo spodu nie je rovný ale má taký trojuholníkový výbežok...kto mal vedieť že je 1000 druhov tých krytov