od KubaK » 28 zář 2021, 10:47
Bůhví, kolik nedeštivých dnů si ještě v letošní sezóně užijem.. Zkrácený pracovní den a navíc den před státním svátkem.. Předpověď slibuje deštivo až v nočních hodinách.. Vyrážím krátce po 16:00 a nechávám se zlákat místním Bermudským trojúhelníkem, kde se ztrácí pojem o čase - naše trojmezí Česko, Polsko, Slovensko. Původní plán trasy byl drobátko jiný, ale v průjezdním bodě číslo "7" to jaksi nejde dál. Takže nucená zastávka na "čurpauzu", sváču a nějakou tu fotečku.
Má to svoje kouzlo - tenhle večerní čas, nikde ani živáčka. Místní asi ví, proč tím úsekem nejednou, když odtud nejde dál..
Jeden má zvláštní tíživý pocit, když se takhle koukne kolem na ta zlověstná večerní mračna, slibující pořádný liják..
Do kamarádovy garáže dojíždím ve 22:30. Jak v Polsku tak i na Slovensku skoro minimální provoz, hlavně po setmění.. A coVidové patroly? Nikde nikdo.. Pohoda, svoboda..
Plán trasy:
https://en.mapy.cz/s/luzekahoro
- Přílohy
-

- Jsem poučen - offline režim map není kvůli uzavírkám nejlepším řešením..
-

- A dál se nejede!!
-

- Bohužel, mobilní foťák je v režimu "low-light"..
-

- .. až nechutně citlivý, ..
-

- .. takže ta zlověstná večerní mračna..
-

- .. tolik na fotkách nevyniknou.
-

- Večerní vyjížďky mají své kouzlo..
-

- Hra jedniček a šestek:-)) .. no blbec, mohl jsem počkat ještě deset kiláků..
Že jsem si splnil sen, který jsem ani netušil, že mám, jsem pochopil, až když jsem si do ní sednul, otočil klíčkem a projel pár prvních zatáček...
Předtím: NC-FL 1.8 PRHT, 2010, nyní sedlaná mým taťkou..
Nyní: NC-FL2 2.0 PRHT, 2014, edice Sendo