Majdalénka [NA]

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Majdalénka [NA]

Příspěvekod kousmen » 04 led 2015, 18:25

To já jen tak honím machra abych zastínil to, že je to způsobený mojí lemplovitostí. :lol:
Nemám v sebe důvěru, co se týče elektroniky a nerad bych ji někdy skratem zapálil, takže pokud je tu někdo, kdo by na ní rád nechal svůj pot a tu důvěru v sebe má, ať se ozve. Odvděčím se...
Na zakrytování teda zatím dlabu, ale po pár letech se do toho pustím. Letos jsou cíle tyhle:
- Vybrat a sehnat, který budíky tam dám. Mám tady kroužky G5, takže by možná bylo vhod zapřemýšlet o stock budících. Pokud ne, tak jedinej potřebnej je pro mě stav benzínu a k tomu by se hodilo sledovat tlak a teplotu oleje a teplotu chladicí kapaliny. Otáčkoměr a rychloměr tak leda z estetických důvodů.
- Dokončit celou palubku s tím, že mám pořád v plánu dřevěnou masiv lištu, kterou si chci ručně vytvarovat k obrazu svému. Dole přikládám vizi z roku 2013, ale nakonec to bude trošku střídmější (jestli vůbec). Konkrétně bych vynechal kastlík a nejspíš bych se víc držel původního tvaru kaple i lišty. Ta by byla tak jako je v tom náčrtu, jen bez těch šikmých prolisů. Prostě prostředek tak jak je vidět a jinak jen rovina tak jako u originálu (na ventilaci průduchy jako vpravo). Jen by to bylo kartáčovaný dřevo aby tam byla jeho struktura. Dřevo jsem nedokázal sehnat, neboť chci voděodolný z důvodu použití i na zadní panel a tak jsem sháněl exotiku. Nejspíš změním volbu na thermowood.
- Když budou finance, tak i sedačky. Nedávno mi málem Ryba jedny vydražil, ale měl jsem nízkej rozpočet, kterej už tak byl složenej z půjčky a posledních úspor. Takže na to možná letos taky ještě dlabu ať se zbytečně finančně nevyčerpávám. Mám totiž i jiný životní cíle než dotáhnout majdu k dokonalosti.
- Lankový ovládání světel, co mám furt jen na papíře.

Takže spíš pro zajímavost, jak to mohlo vypadat. Teď je v plánu větší podobnost s původním tvaroslovím. Jen zjednodušení a příjemnější materiál.
Obrázek
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod seatik » 04 led 2015, 22:19

a ja porad myslel,ze odlehcujes 8-) :lol:
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Příspěvekod kousmen » 05 led 2015, 00:01

Jenom se chci zbavit věcí, který nejsou třeba a přizpůsobit to co zbyde svým představám. Je to jenom jedna deska, která klidně může být vydlabaná jako vanilkovej lusk, aby byla lehká. Ten obrázek ale neberte vážně, je to jenom náčrt toho, co se mi tenkrát hnalo hlavou. Díky němu jsem začal uvažovat o větším "oem" stylu. Jen to chci prostě ze dřeva. Všechno se přeci nějak vyvíjí, tak taky dávám postup svým představám. :D
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod kousmen » 06 led 2015, 19:47

Zase jenom reinkarnace fotek. :D A je zajímavý, jak rychle se mění plány. Je to sice docela osobní, ale stejně tady s váma všechno sdílím jako s rodinou. :) Sestřička o Vánocích na ostrově Koh Phi Phi přijala žádost o ruku, takže budu muset vymyslet, jak černý auto připravit na svatbu, aby z toho nebylo faux pas. :P Tipy přijímám s otevřenou náručí. Nejlíp tak přelakovat ji na bílo. :lol:

Obrázek
Obrázek
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod AndrewG » 06 led 2015, 20:41

objednaj nejaké folie z číny, keď to má byť len na svatbu tak je ti snáď jedno koľko by to vydržalo :D
strašne sa mi inak páči, pokukujem po podobných diskoch furt ale je to trochu moc palba vždy na mňa, nehovoriac o tom že mám jedny nové :D ale diskov nikdy nie je dosť :)
AndrewG

Příspěvekod kousmen » 09 led 2015, 11:28

Jenom abych pak ty folie nesundával i s lakem. :lol: Ještě budu muset pořešit s nevěstou, jak to bude chtít. Nebo jestli se třeba budou brát někde v Bangladéši při seskoku z letadla, tak to nebude třeba. Kdo ví. Jen mě to teď překvapilo a hned jsem to chtěl řešit. Takový události v rodině nejsou každej den. :D
Co se týče kol a vůbec majdy, tak na mě jsou to taky vždycky silný sumy. Já v životě vkládám těžký peníze (pro mě těžký) jenom do auta, do jídla a čajů. Rád bych, aby auto v budoucnu vystřídalo cestování a rodina, co se toku peněz týče. Jen se to holt musí nějak rozfázovat. Občas ze zklamání i prohlásím, že bych Mazdu někdy prodal, ale v sobě mám zažraný až moc hluboko, že si ji chci pomaličku vypiplávat a v pokročilejším věku si ji užít už bez problémů, se kterýma se teď musím prát. Naštěstí se dá většina úžasných věcí dělat i bez peněz, takže zatím no stress.
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod AndrewG » 09 led 2015, 12:36

určite ju nikdy nepredávaj, ja to mám tak isto so školou, každé skúškové si hovorím že sa na to vyprdnem, ale je to len o psychike, treba to vydržať a zase bude lepšie ;-) nehovoriac o tom že by ti ju v takomto stave snaď nikto nekupil :lol:
AndrewG

Příspěvekod kousmen » 09 led 2015, 14:11

No teď rozhodně ne. :lol: Udělat Interiér, tak je to sice celkem hotová nádhera, ale bez něj mi každej řekne, že je to vrak. :D
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod AndrewG » 24 led 2015, 15:54

spať ku tomu zakrytovaniu spodku, teraz O´snap pridal fotku na FB

Obrázek
AndrewG

Příspěvekod kousmen » 24 led 2015, 16:08

Jo. tak nějak bych tu přední část viděl. Jen mám představu, že by jako správný splitter čouhala před nárazník. Před koly, tunelem a chladičem by byl ještě nádech a za chladičem výdech. Podobně jako na obrázku, co jsem posílal dřív - http://i526.photobucket.com/albums/cc34 ... g~original
Taky by to chtělo vymyslet rychloupínání. Letos budu rád, když trochu postoupím s interiérem, ale v plánu to zůstává, takže díky za každej postřeh. ;)
Invisible Ride
kousmen

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora