To já jen tak honím machra abych zastínil to, že je to způsobený mojí lemplovitostí.
Nemám v sebe důvěru, co se týče elektroniky a nerad bych ji někdy skratem zapálil, takže pokud je tu někdo, kdo by na ní rád nechal svůj pot a tu důvěru v sebe má, ať se ozve. Odvděčím se...
Na zakrytování teda zatím dlabu, ale po pár letech se do toho pustím. Letos jsou cíle tyhle:
- Vybrat a sehnat, který budíky tam dám. Mám tady kroužky G5, takže by možná bylo vhod zapřemýšlet o stock budících. Pokud ne, tak jedinej potřebnej je pro mě stav benzínu a k tomu by se hodilo sledovat tlak a teplotu oleje a teplotu chladicí kapaliny. Otáčkoměr a rychloměr tak leda z estetických důvodů.
- Dokončit celou palubku s tím, že mám pořád v plánu dřevěnou masiv lištu, kterou si chci ručně vytvarovat k obrazu svému. Dole přikládám vizi z roku 2013, ale nakonec to bude trošku střídmější (jestli vůbec). Konkrétně bych vynechal kastlík a nejspíš bych se víc držel původního tvaru kaple i lišty. Ta by byla tak jako je v tom náčrtu, jen bez těch šikmých prolisů. Prostě prostředek tak jak je vidět a jinak jen rovina tak jako u originálu (na ventilaci průduchy jako vpravo). Jen by to bylo kartáčovaný dřevo aby tam byla jeho struktura. Dřevo jsem nedokázal sehnat, neboť chci voděodolný z důvodu použití i na zadní panel a tak jsem sháněl exotiku. Nejspíš změním volbu na thermowood.
- Když budou finance, tak i sedačky. Nedávno mi málem Ryba jedny vydražil, ale měl jsem nízkej rozpočet, kterej už tak byl složenej z půjčky a posledních úspor. Takže na to možná letos taky ještě dlabu ať se zbytečně finančně nevyčerpávám. Mám totiž i jiný životní cíle než dotáhnout majdu k dokonalosti.
- Lankový ovládání světel, co mám furt jen na papíře.
Takže spíš pro zajímavost, jak to mohlo vypadat. Teď je v plánu větší podobnost s původním tvaroslovím. Jen zjednodušení a příjemnější materiál.