Tak to tu zase trochu zaktualizuju...
Předně - konečně mám na autě přední mlhovky. A svítí jako čert!
Ještě jednou díky moc KarolKovi za světýlka a Andre_Fuxovi za dořešení "zbytku" přes IL Motorsport.
Pak jsme udělali v dílně u Honzíka i další drobnosti: zalakovali jsme tři škrábanečky (fakt nesnáším ty, co otevírají své dveře dotekem o mou karoserii), odstranili kvikot zadních brzd (očištěním destiček, komplet nové brzdy - neřezané Bremba nebo Zimmermanny - přijdou na jaře) a slepili nepatrně naprasklý plastový držák přední podznačky.
Jo, a konečně jsme vyfotili to občas blbnoucí parkovací čidlo (zajímavé, ono nepíská před překážkou, ono si pískne při nějakém hlasitém zvuku mimo auto, naposledy v koloně, když si vedle mě "odfoukl" kamion) - krabičku jsme bohužel nenašli, protože kábly vedly motorem kamsi k palubce a pak někam zmizely. Ale to je jedno, pořeším kdyžtak na jaře, parkovací systém jinak perfektně fachá.
Na podzim už mi zbývá jen přezout na zimní gumy, očistit a uskladnit ty letní, vyměnit svíčky (asi iridiová NGK) a DA leštičkou rozleštit pár míst na autě (zdejší senior guru detailer MacTeine už se jistě těší). A pro letošek šmitec...
Úplným závěrem - nechci dávat sólo inzerát, ale po nasazení předních mlhovek
mi aktuálně přebývá tohle (levá páčka je plně funkční, originál z továrny). Kdyby měl kdokoliv z vás zájem (o komplet či jednotlivé kusy), prosím o SZ, na ceně se jistě domluvíme. Nebo jinak, mám rád kvalitní vodku.
A nyní vzhůru do Krkonoš...
Howgh!