Někdy v půlce července to byl rok, co to auto mám... Takže to už je víc než rok, co jsem švorc
Najel jsem kolem 20k kilometrů, a já i auto jsme furt mezi živýma, což jsem nečekal ani já.
Poctil jsem návštěvou našeho Fernieho, jehož DRL mi od těch dob dělají radost. Navíc ty macho tmavé světla podle mě na červeném NAčku vypadají prostě úžasně, už se mi to auto líbí i se zavřenými světly.
A ještě mám dojem že šla dolů spotřeba
Taky jsme nainstalovali repráky do opěrek hlavy, ale upřímně to nedopadlo moc dobře takže zatím není moc se čím chlubit, tahle vychytávka ještě bude potřebovat vývoj a dalších pár utopeních tisíc
A ještě jsem udělal foamectomy sedačky... Šel jsem na to rafinovanou metodou ŽAVES a když jsem viděl kolik molitanu jsem urval tak jsem myslel že se v tý sedačce úplně ztratím, ale opak je pravdou. Zpod sedáku jsem ufiknul celý ten "hrb" (fakt úplně celý), ale protože mám docela zvláštní posez tak rozdíl je nulový. Bederní opěrku jsem taky zredukoval o desítky procent, to už teda poznat je a určitě je to změna k lepšímu. Celkově jsem ale od foamectomy taky čekal víc.
A po nějakým výletění, kdy mě fakt tlačily paty, jsem se rozhoupal a na doporučení pár místních jsem objednal koberečky VOPI. Vzal jsem rovnou ty nejdražší, "royalfit". Jsou fajn, ale taky jsem čekal víc. Jednak mi do NAčka pořádně nesedí, jednak jsem čekal vyšší chlup.
Ale oproti těm co jsem měl jsou krásné, hebké a měkkoučké, takže asi taky dobrý. Snad se do auta trochu vytvarují provozem.
Ale vědět co vím, asi bych objednal spíš nějakou ze středních cenových variant.
Snad ještě v létě se mi podaří sehnat pořádnej lip, a poohlížím se po nějakém fajn výfuku použitelném na daily jezdění, protože ten co mám už taky dává najevo svůj pokročilý věk.
Taky mi do auta furt při vytrvalých deštích kape skrz těsnění u řidiče, takže mokrá sedačka. Už mě to pěkně sere.
O víkendu asi vezmu na hulváta silikon a celý to tam tím pomrdám a bude!
1993 NA 1.6 85kW. 6q, 4.1 torsen, MeisterR. How did that happen?