od Igor » 18 led 2014, 11:03
jinak kola se točí a jezdí,že bych zaznamenal nějakou změnu v chování auta?Ne..A jak se mi bílý moc nelíbily, tak teď postupně měním názor..
Každopádně pozor přijde historka, která se opravdu stala!
Před pár dny jsem byl auto projet a na oslizlé ( nedá se to říct jinak) silnici jsem cvične asi ve 100 hamstl na brzdy. Chtěl sem zkusit jak to drží. Zprvu zaťukalo ABS, pak nachvilu všecko zhaslo (bylo to v noci) a zas naskočilo. Během té chvíle se vyplo ABS, blokly kola a já ujel, respektive uklouzal takovejch 10,15 možná 20 metrů. A zůstala zaplá kontrolka brzd. Zastavil jsem, vypl motor a už nenasatartoval. To prosím takovejch 25 km od baráku kdesi v lese v 11 večer.
No nebudu to dramatizovat, celej incident způsobil vypadlej kontakt z baterky, kterej sem nedotáhl. Baterku mám totiž přes zimu z auta venku a nosím ji jen když se jdu projet. Kontakt jsem dotáhl jen prstama, lenost chodit si pro klíč mě přemohla.
A proč to celý říkám? Protože za ten kousek co jsem ujel zablokovanej, se do předních gum probrzdily plošky a auto od té doby jelo jak vlak. TUDUM TUDUM TUDUM,znáte to? Podotýkám, že pneu byly téměř nové. Těch ku*ev co mi lítalo z úst bylo opravdu hodně..
Teď se mi prosím vysmějte jak chcete, za blbost se holt platí..