Za poslední týden ujela Nelluška po republice skoro 1000 km, zlomena meta 27 000 km za volantem. Ježděno na suchu, v mrznoucí mlze, po sněhu, ledu i (bohužel) v solence - po návratu domů proto dostala patřičnou péči a opět se leskne jako nová (spodek auta ošetřen wapkou). Byl to prostě fajn týden - a na klouzavých površích se cítím zase o něco jistěji... Btw. taky vzniklo jedno nové videjko - na kanále Safabox jubilejní dvacáté. Enjoy! https://www.youtube.com/watch?v=-grhCYEVJvw
Někdy vloni v červnu si to takhle jedu a narazím na divné auto s koulí na tyči a nápisy Seznam.cz. Dnes koukám na jeden web a tam článek, že Mapy.cz aktualizovaly sekci Panorama. Tak jsem si na to auto s koulí vzpomněl, i na to místo, kde jsem ho potkal - a hle... No řekněte, kdo z vás to má?
Btw. by mě zajímalo, kolik z vás tohle auto vloni taky potkalo a díky tomu je teď zaznamenáno...
Naposledy upravil Safa dne 25 led 2017, 16:48, celkově upraveno 1
Dobre ty Ja cekam na update StreetView z Italie ze srpna. Google auticko tam projizdelo, zrovna kdyz jsme sli k autu, tak tam nekde budeme my a nekde opodal snbad i Mazda
Naposledy upravil dopr dne 25 led 2017, 17:13, celkově upraveno 1
Safa píše:...furt váhám mezi Brembo a Zimmermann...
Za me bych ti drazkovany bremba nedoporucoval. Rozdil ve vykonu bude minimalni, drazky se navic velmi brzy zaplni svinstvem z brzdeni a zustava pouze neprijemna hlucnost. Pri tvym uzivani auta (daily) nepredpokladam, ze bys co tyden procistoval drazky v kotoucich.....