od VojtaS » 04 bře 2012, 15:32
Ahoj,
tak jsem se konečně dostal k tomu, abych se zde na fóru přihlásil a představil Vám svoje auto. K MX-5 jsem se dostal tak nějak trochu náhodou. Vždycky se mi líbily klasické anglické vozy zejména značky Triumph a Triumph Spitfire byl a je nesplněným snem. No a pak to přišlo. Bratránek si pořídil Miatu NA 1,8 a mě tohle auto začalo vrtat hlavou. Přemýšlel jsem o tom více jak rok a letos v lednu jsem se konečně rozhoupal. Vždy se mi víc líbily NA a oranžová mě nikdy nebrala. Možná právě proto jsem si ji koupil
Mazdu jsem koupil v matičce Praze. Podle info od prodejce už skoro půl roku pořádně nevyjela a měla propadlou technickou. Brzdy zanedbané a lanovody ruční brzdy KO. Motoricky ale v pořádku a bez koroze karoserie. Povedlo se uhádat poměrně zajímavou cenu a už jsem si ji vezl směr jižní čechy. Tři týdny se na ní muselo tak nějak pozvolna pracovat, aby byla ve slušné kondici na STK. Včera proběhla první větší vyjížďka tak přikládám pár foto. Díry v předním nárazníku prosím tolerujte. Není to po střelbě ale co majitel to jiné uchycení spz:-)
- Přílohy
-
-
Naposledy upravil
VojtaS dne 07 říj 2014, 21:54, celkově upraveno 1
1994 Mazda MX-5 Miata,Black/Tan, M Edition
EX: 1998 Mazda MX-5, Evolution Orange