Tak je konečně doma!
Už to bylo více než půl roku co jsem hledal sportovní vozítko, od Miatky, Prelude, Civica VTi až zpět k MX5. Civic už byl víceméně vybranej, jenže majitel nějak po otázce na VIN přestal nějak komunikovat...tak jsem opustil VTíčka, jelikož slušné u nás těžko k sehnání a zas tak velký rozpočet nebyl. Tak jsem zavzpomínal na na Miatu, kterou mi naši vymlouvali kvůli střeše
Nakonec jsem našel tuhle krásku opuštěnou v jednom bazaru v Chebu, po prvním majiteli, servisní knížka 98K najeto a téměř žádné úpravy...prostě skvělý stav. Tak jsme se o ní začal opravdu hodně zajímat a něco mě k ní prapodivně táhlo...jednoho dne jsme tam vyrazili a když jsme dojeli, tak nešla přehlídnou a bylo mi jasné že s ní jedu domu! Cestu domu jsem si neskutečně užil a chtěl jsem jezdit pořááád dál..., když jsem dorazil domu, tak se na mě usmálo štěstí a ještě ten den jsem sehnal garáž od známého, tak ze mě spadlo mraky starostí kde jen bude odpočívat. Jsem neskutečně rád, že jsem si vybral takhle jak jsem vybral, protože jsem mladej a za volantem si to chci opravdu užívat a Majda mi to maximálně dopřává!