Tak jsem se přátelé taky přidal do komunity, s trochu neobvyklou anabází koupě auta
Rodiče letos oslavili 50, takže se sestrou bylo jasné co jim pořídit - půjčili sme na iCabrio Miu, zaplatili pobyt a tradá, jeďte si. Výsledek byl takový, že rodiče se do tohodle krásného malého roadsteru natolik zbláznili, že po návratu bylo jasno - koupíme do rodiny nějakou pěknou červenou NA. Z původního limitu "do 80" se stalo "do 150", stejně tak "musí být červená" tak úplně neplatí. Koupili jsme totiž modrou NBfl
Rok výroby 2001, výbava asi taková klasika - bez klimy, okna elektrika, výhřev řidičovy sedačky, bez předních mlhovek, interiér kůže. Papírově je to 1.6, v reálu je tam ale 1.8, tudíž i 6 kvalt a samosvor. Najeto má nějakých 88 tkm, takže docela málo. Co je na ní naprosto hezké, ale možná trochu zavrženíhodné je barva, protože sice je to modrá metalíza, ale nikoliv z Mazda vzorníku, nýbrž Peugeot. V reálu vypadá ale naprosto úžasně
Co je v plánu - původně jsme chtěli pořídit stylebar, což jsme s otcem po krátkém bádání zavrhnuli, takže na příští rok asi pořídime nějaký pěkný rám. Nutností budou nové pryže, protože stávající jsou (hlavně na zadku) už docela jetý. A zítra se jde pro nové značky, protože jezdit s pražskou RZ se nám po Sudetech moc nechce
Zatím mám jenom dvě fotky, snad bude o víkendu lépe a nafotím nějaké hezčí. Vzhledem k tomu že o auto se budeme "prát" tři (rodiče, já a sestra), tak to bude možná občas trochu boj, ale což, první přijde, první jede
(černej flek na kapotě je držák na GoPro, měl ji tam původní majitel)