tak sice mi to trvalo, ale po cca 3 měsících jsem se dokopal sem taky napsat
teď jen zjistit jak začít
... no o mx 5 jsme se s tátou bavili vždycky a minulý rok jsme se dohodli že si jí koupíme, jenže nakonec jsme si koupili dohromady vw eos 3,2 V6, což je supr auto se supr motorem, jenže dost žere. tak jsem se rozhodl že vyměním svou daily fabii za něco daily zábavnějšího
první volba padla (nesmějte se mi) na Smart Roadster, fascinovalo mě že autíčko který váží 800 kilo a má 700cm2 motor může mít 60kW. už jsem je hledal v bazarech a chtěl si koupit ale nakonec to nedopadlo protože by se mi tam nevešli věci na golf (a jak muj kamarád řekl, ani náhradní kalhotky pro přítelkyni). tak jsem začal pokukovat po něčem trošku použitelnějším
MR2 jsem vyřadil hned (kufr žádnej) a u MG-F mě děsila jakákoliv oprava ( nevim jak jsou natom náhradní díly a nářadí jestli je metrický nebo ne), a tak jsem se nakonec rozhodl že si splním sen ---> MX5.od té doby co jsem se rozhodl, než jsem si jí koupil tak aby mě provokovali, tak si jednu mx 5 koupil strejda a jednu kamarád... ale aspoň jsem se v ní poprvé svezl a pak se těšil ještě víc !
jelikož jsem chtěl jezdit s autem denně, a bál jsem se aby se mi v zimě točili obě kola, chtěl jsem samosvor, jenže po pár inzerátek který dopadly špatně (některé z čr, pár z mobile.de kde jsem se i dohodl na ceně a že tam druhý den zajedu a už se neozvali ... ) jsem řekl že to nebudu řešit. chtěl jsem NBFl (víc se mi líbili sedačky
) a pokud možno v kůži ale to nebyla podmínka. no a zdejší člen vojtiiiisek tu měl inzerát na jednu krásnou,tmavě modrou, nezrezlou (opravdu !nezkoušejte mi to rozmluvit !
) z itálie přiveženou NBFl 1,6 v kůži a s klimou. pořád se mi zdála drahá ale nakonec jsme se dohodli a tak jsem se stal majitelem.
plány do budoucna :
zašít prasklý šev u sedačky
výfuk ulter sport (co si o něm myslíte?) (nebo cobalt to se ještě uvidí)
možná i střed výfuku
asi originální 16" kola na léto
no a dál uvidíme
v autě už je voltmetr od vmhl, a také od něj podložky pod pružiny ( na autě eibach pružiny a auto s nimi nepřejelo hranu u vrat
)
také je hotový nástřik dutin a spodku, obojí budu v létě dělat ještě jednou (projistotu
)
fotek mam zatim málo ale až bude hezky nějaké přidám