Miha NC 2.0

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Miha NC 2.0

Příspěvekod Miha » 29 čer 2017, 21:16

Ahoj,
před lety jsem se zde při výběru auta registroval a napsal o stavu jedné Mazdy v kolínském bazaru. Tenkrát z nákupu miaty sešlo a skončil jsem v hybridní Hondě. Sloužila celou dobu dobře a dělala mi radost. Nicméně loni jsem si řekl, že je čas posunout se dál. Než se mi Hondu podařilo prodat, měl jsem dostatek času na rozmyšlení do čeho jít. Po večerech jsem procházel inzeráty a od hothatchů jako je Clio sport, Focus ST nebo Mini Cooper S jsem se dostal až k BMW 1er. Jízdně bylo velmi dobré, ale stále mi přišlo celkem odtažité a usedlé. Tenkrát jsem si vzpomněl na Miatu a začal hledat, kde nejblíže ji mají. Jako první jsem otestoval jen 1.8, ale už po pár set metrech jsem věděl, že tohle je ono. A tak začalo kolečko hlédání toho správného kusu. Ke konci roku se zadařilo, přivezl jsem si modrou NC 2.0 PRHT s oranžovým interiérem a od té doby mi dělá samou radost.
Má sice dost kosmetických vad a občas předvede své vrtochy (naposledy mi po přejezdu nerovnosti upadl výfuk za středovým tlumičem :mrgreen: ), ale každý ujetý kilometr si neskutečně užívám. :)
Ke konci bych se chtěl zeptat majitelů z okolí Pardubic, kam jezdí na servis. Nechci zkoušet servisy v okolí a doufat, že ji někdo nezbastlí.
Přílohy
IMG_20170514_123959_M.jpg
Miha

Re: Miha NC 2.0

Příspěvekod Cores » 29 čer 2017, 21:41

Gratuluju,mám úplně tu samou,ale bez xenonů a mlhovek,ale zase mám modrý kliky :D

Vady se najdou na každý,je to přece jenom už nějakej pátek co jí vyrobily.Dnes jsem čistil kůži a plasty v interiéru a pěkně to prokouklo.

Doufám,že se někdy potkáme na nějakým Mazda srazu,tak ať slouží.
CNC 2.0 PRHT Stormy blue
Cores

Příspěvekod Miha » 29 čer 2017, 22:12

Na tvoji jsem koukal také a kromě vyšší výbavy mám ještě v interiéru černý středový tunel. Teď v červenci dorazím na trackday do Vysokého mýta od Autíčkáře. A když bude poblíž nějaký jiný sraz, tak bych se také mohl ukázat :)
Miha

Příspěvekod Miha » 03 črc 2017, 21:07

Sice to není přímo k miatě, ale v neděli jsem se jel podívat na Bohemku, tak sem hodím nějaké fotky a video:
foto
video
Miha

Příspěvekod Tomin » 04 črc 2017, 07:53

Další dark blue krasavica! Tož přeju dostatek času na ježdění a financí na krmení. Líbí! :)
NC 2.0 Expression
To není auto, to je ROADSTER, lásko!
Tomin

Zpět na Krásky členů fora