Tak. Po delší odmlce kdy jsem padal ze zoufalosti do paniky jsem zase něco připíšu.
Jednoho dne jsem přijel domů z práce. Po cca 3 hodinách jsem potřeboval odjet ale auto bylo jinýho názoru a nešlo nastartovat. Odtáhl jsem ho do dílny ke klukům, kde se asi po dvou dnech rozhodlo obvinit rozvody. Takže, auto dostalo rozvody, klíňáky, přetěsnilo se víko ventilů, přetěsnily se simeringy na vačkách, nalakovalo se víko, vyměnil se olej, kabely, svíčky, palivák. Problém byl ovšem stále na světě tak se pátralo dále a pořád se vyměňovalo, CAS, regulátor tlaku paliva, cívky, váha, vstřiky atd. Po pár dalších neuspěšných dnech mi bylo řečeno, že se prostě neví co s tím je a, že kluci už nemají ponětí jak to dál řešit. Odtáhl jsem to teda jinam a kámoš, kterej je opravdu ochotnej se na to ještě v ten den podíval. Chvilku bádal ale pak zkusil vyměnit opět svíčky, vysát starej a nalejt novej benzín a podle ucha nastavit CAS... rázem auto nastartovalo a dva dny jezdilo... pak mi přišla sms, že zase nejde nastartovat, za 10 minut další, že už to zase jede.
V těhlech chvílích jsem byl tak nalomenej a chtěl jsem auto prodat ale naštěstí po pár konzultacích s ''psychiatričkou'' ( moje žena
) z toho sešlo a já poznal, že jsem opět zdravej, při objednávání dalších dílů
Rollbar, sedačka Bride ergo2 a zrcátka, nutně jsme je totiž potřeboval (čti chtěl)
Pár dní na to mi na messengeru cinkla zpráva s nabídkou na kterou asi nešlo nekejvnout. A pod stůl se mi teleportovaly WORK equip01 14x7, nechtěl jsem je kvůli tomu, že na mě mají celkem malej límec ale někdy vás přeci jen člověk přesvědčí cenou
Nějaký díly mám ještě na cestě tak pak připíšu, třeba až budou pod stolem...