George píše:ADix píše:A já to mám těžce v 3,14či až si někdo napodobí něco co sem udělal já tak budu jen rád a vadit mi to nebude, pač jednoduše chápu, že se to někomu líbí a ten někdo prostě nemá na to utrácet těžké prachy. Jinak tohle je forum kde je spousta lidí a spousta názoru a je naprosto mimo všem tlačit svůj vlastní názor...použiju co mi včera jeden nejmenovaný člen fora napsal, pač se to tu naprosto hodí: Dam si na auto uplne na chuja kola, uzke jak na bicyklu a male jak na starem mini, offset totalne na pikacu, ale hlavne si kolektivne zamasturbujme, ze jsou origo.
takhl v píči to maj všichni, dokud jim kvuli tomu nezačnou utíkat peníze
kola nekomentuju, to je tady uplně mimo mísu a rozměry jsou spíš o vkusu. Jestli někdo masturbuje nad originalitou, jeho věc
Winie píše:George píše:ADix píše:A já to mám těžce v 3,14či až si někdo napodobí něco co sem udělal já tak budu jen rád a vadit mi to nebude, pač jednoduše chápu, že se to někomu líbí a ten někdo prostě nemá na to utrácet těžké prachy. Jinak tohle je forum kde je spousta lidí a spousta názoru a je naprosto mimo všem tlačit svůj vlastní názor...použiju co mi včera jeden nejmenovaný člen fora napsal, pač se to tu naprosto hodí: Dam si na auto uplne na chuja kola, uzke jak na bicyklu a male jak na starem mini, offset totalne na pikacu, ale hlavne si kolektivne zamasturbujme, ze jsou origo.
takhl v píči to maj všichni, dokud jim kvuli tomu nezačnou utíkat peníze
kola nekomentuju, to je tady uplně mimo mísu a rozměry jsou spíš o vkusu. Jestli někdo masturbuje nad originalitou, jeho věc
ser na to... v cr to nema cenu, porad se jen s nekym hadame a stejne jsme za curaky...
George píše:aby jste se nezbláznili ale je to NAčko
Zpět na Světové krásky aneb co se vám kde líbilo...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků