dopr píše:Jirka píše:dopr píše:Parada chalani!
My varazime 9.-12.6. smer Julske Alpy.
Tak pak dej echo, jak se líbilo
Musím vymyslet na půli července nějakou čtyřdenní akci, dolomity mi na to přijdou docela daleko, tak že by Julské byly řešení?
...i když jak tak na to koukám, je to vlastně 100 km navíc, to už není žádná hrůza
My jsme v Julkach byli uz asi 4x, takze muzu rict, ze se mi tam libi, a to dost. Nasel jsem jeste par cest, ktere jsme nejeli, takze je prubneme ted plus jeden den sjedeme k mori, ktere je jen 100 km daleko. Dolomity jsou samozrejme uzasne, ale tam je potreba peclive vybirat prusmyky, protoze proflakle Passo Pordoi aspol je spis o nervy, nez ze by se clovek potesil z jizy. Ani nespocitam, kolikrat nam do protismeru vyjel motorkar. O Julskych Alpach jsem tady urcite nekolikrat psal vcetne nejakych itineraru. Stejne tak Dolomity
KarolKo: Ten druhy den v srdci italskych Dolomit muzu jen a jen doporucit Jeste bych si dovolil doporucit passa s mnohem mensim provozem: Passo Staulanza, Passo Cibiana, Passo di Giau, Passo Tre Croci.
A uz dost nebo misto po Jizni Morave pojedme o viekdnu jezdit do Alp
Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 29 návštevníků