Fernie píše:vojtiiisek: to se mi nezda, prepocitam to z fotek :]
Safa píše:Přidávám se s díkem, rád jsem se seznámil s novými tvářemi a opět potkal "staré známé".
Jako, že nakonec pojede jedenáct MX-5 (byť dvě se posléze odpojily za dalšími povinnostmi) a k tomu jeden príma človíček v bávu, u kterého jsem měl imrvére pocit, že ho brzdím, to byla naprostá pecka a bude velká výzva to překonat. Ale stejně věřím, že to dokážeme!
Super je, že jsem konečně poznal Mika, kterého se stále pevně drží myšlenka "Nordkapp 2017", i skorosouseda Libora, se kterým toho mám fááákt hodně společného. A samozřejmě i všechny další.
A ten vtípek na závěr, kdy se u Kauflandu v Podbabě zničehonic objevil ten klučina, co byl před dvěma týdny na Kafe a káry s červeným ND a vypadlo z něj, že bydlí vedle noose, to zabilo.
Bylo mi s vámi moc fajn a těším se zase brzy příště!
P. S. Jo, a prásknu se sám. Nandala mi to Honda CRV. a
Během zítřka připravím další "Nellí" video z trasy mezi Zdiby a Příbramí (všechno jsem tentokrát nenatáčel, jezdit pořád poslední je nevděčné ) se všemi jedenácti Majdami v akci. Odkaz dám jako tradičně do Mapa majitelů MX...voitech píše:bez jedné posádky
U rozhledny už bez dvou, Vojto.
daef píše:jj ten klučina s tím červeným ND se teda na tom vašem fóóru taky registroval
Tommy014 píše:Kdy maji byt dalsi K&K v klecanech?
Safa píše:Tommy014 píše:Kdy maji byt dalsi K&K v klecanech?
Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků