daef píše:Kolegové, bohužel zítra má kamarád rozlučku se svobodou, takže se nemohu zůčastnit, i když jak jistě víte, podbabu mam 20m od domu
daef píše:Kolegové, bohužel zítra má kamarád rozlučku se svobodou, takže se nemohu zůčastnit, i když jak jistě víte, podbabu mam 20m od domu
Mike píše:Safa: fun felda určitě čas nemá, to že jel na hory byl takovej malej zázrak a vyčerpal si tim příděl volna na druhej kvartál
Safa píše:Mike píše:Safa: fun felda určitě čas nemá, to že jel na hory byl takovej malej zázrak a vyčerpal si tim příděl volna na druhej kvartál
Škoda. Tak snad aspoň našel ta videjka, minimálně ve třech byl za hlavní hvězdu.
Sraz Pražáků je tedy jasný. Ale jinak mě ještě napadají dva dotazy:
1. Jestli chceme ta piva od Matušky a nechceme z toho mít kozu, nebylo by lepší jet nejdřív s Tomášem na jih a až nazpět to vzít přes Broumy? A v tom případě, kde bychom se mohli scuknout, Miku a Ádo?
2. Uvažuje někdo z výletníků o přespání u Mika?
Safa píše:Sraz Pražáků je tedy jasný. Ale jinak mě ještě napadají dva dotazy:
1. Jestli chceme ta piva od Matušky a nechceme z toho mít kozu, nebylo by lepší jet nejdřív s Tomášem na jih a až nazpět to vzít přes Broumy? A v tom případě, kde bychom se mohli scuknout, Miku a Ádo?
2. Uvažuje někdo z výletníků o přespání u Mika?
Rohlik píše:daef píše:Kolegové, bohužel zítra má kamarád rozlučku se svobodou, takže se nemohu zůčastnit, i když jak jistě víte, podbabu mam 20m od domu
Aaaa, tak to je tvá, ta červená kráska, která parkuje občas před barákem... Tak to máme na Paťance NA (Noose), NB (já) a tvá ND..slušný skóre!
Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků