Slovensko vyjazd

Plánované srazy, výlety a sportovních akce ...
Pravidla fóra
Máte chuť se o víkendu sejít? Jeli byste na otočku do Alp? Napište to sem, třeba se někdo přidá :-)

Re: Slovensko vyjazd

Příspěvekod Tomin » 30 kvě 2016, 00:05

Díky za pořízení tak parádního videa. U té zpáteční jízdy hore na Babu jsem si přímo medil. Dobře riadiš!
NC 2.0 Expression
To není auto, to je ROADSTER, lásko!
Tomin

Příspěvekod flyingislife » 30 kvě 2016, 07:56

Pekné video,
ja som tam bol asi 2 dni pred vami a točil som sa zhodou okolností tiež ako vy tam :)
Přílohy
baba.png
1991 MX-5 NA 1.6 116hp
flyingislife

Příspěvekod tomybandit » 30 kvě 2016, 08:39

tak tam ja uz sa radsej tocit nebudem nikdy,heh...alebo nahodim menej lepive gumy :D
Punk´s Not Dead
tomybandit

Příspěvekod flyingislife » 30 kvě 2016, 09:26

Ja mám vzadu 10 ročné polské pneumatiky, čím skôr sa zničia tým lepšie. Už im veľa nechýba.
Ale krásne NAčka na videu, musím sa niekedy za vami staviť :)
1991 MX-5 NA 1.6 116hp
flyingislife

Příspěvekod tomybandit » 01 čer 2016, 08:39

heh...ja som mal este pred mesiacom 11 rocne povodne pneu...dezen bol stale dobry, ale zvnutornej strany boli pneu po celom obvode popraskane..som rad ze som si to vsimol skor ako sa nieco stalo :D
Punk´s Not Dead
tomybandit

Příspěvekod flyingislife » 01 čer 2016, 18:39

A ako hodnotíš držanie auta na hrane? je to značný rozdiel oproti starým gumám? Moje nie sú ani popraskané ale je to nejaká low cost značka tak nie je to asi bohviečo.
Čo máš obuté teraz?
Stále neviem aké R14 obuť. Čítam rôzne recenzie názory a už som z toho magor :)
1991 MX-5 NA 1.6 116hp
flyingislife

Příspěvekod whisper » 01 čer 2016, 21:43

Pneumatiky sú tá posledná vec na ktorej by som odporúčal šetriť a to platí pre hocijaké auto, hoc aj najväčšiu haraburdu len na cestu do práce a späť. Rozdiel medzi novými a kvalitnými vs. staré a/alebo lacné je obrovský - kto neverí, treba sa previezť a nezabudnite si pri tom držať sánku...
Ponúkam celý sortiment produktov SkidNation so zľavou pre členov - napíšte správu.

Radosť je moje palivo.
whisper

Obrázky: 6

Příspěvekod flyingislife » 02 čer 2016, 01:01

No práveže chcem obúvať novú sadu a neviem čo tam v R14 obuť.
Tu čo mám pneuservis mi dali cenu dobrú na Dunlop Bluesport response, ale aj na Pirelli atď.
A v tom rozmere 185 60 tých pneumatík zas nie je toľko na výber.
1991 MX-5 NA 1.6 116hp
flyingislife

Příspěvekod Fernie » 02 čer 2016, 02:18

Záleží, jak dlouho odhaduješ, že ti ty gumy vydrží. Dunlopy za dva až tři roky ztvrdnou. Já mám teď kombinaci novejch Uniroyal RainExpert3 na předku a postarší Dunlopy na zadku a funguje to suprově.

Mimochodem, Bratislava a okolí, co takhle si dát v pondělí Pezinskou babu? Asi budu ten den v Bratislavě, tak bych toho využil :twisted:
Rudá Potvora - NA6, BP, ILmotorsports header, 6q, LSD, MeisterR ZetaCRD.
NA OEM+ DRL - viewtopic.php?f=6&t=5043
http://www.autickar.cz
Fernie

Příspěvekod tomybandit » 02 čer 2016, 09:51

flyingislife od vyroby tam boli Yokohama Advan A011A...Boli tam 11 rokov mali najazdene 35 tisic km...Dezen bol stale dost dobry, ale bolo na tej pneu uz citit ze nieje taka makka ako by mala byt. Jazdil som ich aj cez zimu ked boli minusove teploty. Nejazdil som agresivne ale drzali dost. Na PB som ich raz poriadne prebehol a fakt drzali....Ale napriklad stacilo ze som z krizovatky trosku viac pridal plyn, lebo v zakrute pridal viac plynu a hned sa pretacali.

teraz mi chalani poradili Bridgestone Potenza Adrenalin RE002 a az teraz vidim aky je to skok do predu. Na PB islo auto ako po kolajniciach, drzia uzasne.
az tak ze som trosku smutny z toho kedze som mal take zakruty, odbocky kde aj pri fakt malej rychlosti stacilo pridat plyn a auto sa smyklo, tak som si to uzival a s tymi novymi pneu mam problem to auto dostat do smyku :D

presne ako pise whisper na pneu by som urcite nesetril...Mozno ak mas bzene auto a jazdis len do prace v BA par km denne tak mozno, ale urcite nie na MX5

Fernie cez den urcite nie, som v praci,ale po praci mozno ;)
Punk´s Not Dead
tomybandit

PředchozíDalší

Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...