od Sniperererer » 17 říj 2013, 12:27
Tak makám dál, zatím díky za odpovědi a rady, ještě to ale asi chvilku zabere...
Zatím se ještě zeptám - po otočení klíčkem do "ON" se rozsvítí kontrolka imo (ta mrcha vpravo nahoře - ikona klíčku přes auto) a zůstane svítit a nezhasne ani při kvedlání startéru... ukazuje vám to stejně? Nemůžu zatím totiž zjistit, kde je chyba teď - buď nejde palivo (což může podle mě dělat i imo), nebo neházím jiskru (což zatím nezjistím, protože jsem zlomil klíč na svíčky a ještě nemám novej)... Jen připomínám, že jsem prohodil tu dvojici jednotek, co je pod volantem lehce vlevo a tu druhou, která se tváří jako senzor airbagu a jeho jednotka, jsem nechal být, protože podle netu bych musel rozkopat komplet celou palubovku, abych se k ní dostal, což nechávám pro případ největší nouze...
A druhej dotaz - ví někdo, na co je která pojistka ve skříni v motorovém prostoru? "FUEL INJ" je vcelku jasná a "MAIN" taky, "HORN" bude klakson a "FAN" vypadá na ventilátor chladiče, ale nějak mi uniká "HEAD a BLOWER", i když tuším... ptám se proto, že jsem ještě nesehnal novou pojistku místo vyhořelé a na "FAN" teď není žádná. Možná blbost, ale nemůže se díky tomu motor v pudu sebezáchovy cukat, že bez ní radši ani nenastartuje? Nejspíš už vymýšlím kokotiny, ale radši zkusím všechno, než abych to na laně táhl někam do pr..ele (jsem teď 30km od Brna) a nebo třeba hned zkoušel variantu, že jsou v hajzlu cívky, nebo čerpadlo, popřípadě zacpaný vstřiky...
PS: původní spínačku použít nemůžu, padla za vlast na Slovensku, když jsem jí vysekal kvůli uvolnění zámku volantu, abych mohl mazďuchu hodit na lano - byl to poslední den, kdy jsem si jí mohl bez pokuty odtáhnout, takže nebyla volba.