baterka sa vybija

Re: baterka sa vybija

Příspěvekod VojtaS » 26 zář 2014, 11:22

Vybíjelo se mi NB a vybíjí se i NA. Budu to řešit odpojovacím switchem přímo na pólu baterky. Nic se nemusí rozberítat, jen se otočí koulečkem.
1994 Mazda MX-5 Miata,Black/Tan, M Edition
EX: 1998 Mazda MX-5, Evolution Orange
VojtaS

Obrázky: 2

Příspěvekod Mike » 26 zář 2014, 14:10

Ale to není úplně v cajku. V tom autě prakticky není nic co by mohlo zřát elektriku. Není to sedma ve který pořád jede spousta modulů
V miatě jsou hodiny (pokud tam jsou), udržování paměti radia, centrál a to je snad všechno. To může žrát dohromady řádově jednotky mA...do 20mA by to mělo bejt určitě. A s tim musí solidní baterka vydržet tejdny...spíš měsíce.
Já NBFL nastartuju bez problémů po dvou týdnech a to tam je originální baterka, takže stará bez pár týdnů 14 let.
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod mojžo » 09 říj 2014, 16:08

Pripájam sa. Aj ja mám originál batériu na ktorej je rok výroby 1999 a auto naštartovalo minulú zimu po mesiaci v studenej garáži ako keby som ho tam nechal iba pár hodín.
Toto leto stála 2 týždne na letisku a tak isto - brnk a išiel som domov.
Mám hodinky, centrál a aftermarket rádio Pioneer, ktorá sa pri vytiahnutí kľúča samo vypne, pamäť a nastavenia ale udržuje.

Určite to nie je normálny jav a niekde je zrada
mojžo

Předchozí

Zpět na Technika MX-5