Rozebíral jsem co šlo, prostříkal uložení stahovacího mechanismu WDčkem a nic... a pokud sundam to oko pro uchycení pásu, tak se stejně nenavíjí, takže to vidím spíš na ten mechanismus, nebo potřebo rozebrání a vyzkoumání.
Při rozebírání a zkoumání dávejte pozor na explodování a zranění. Mám za to, že NC má už pásy s pyrotechnickým předepínačem což by mohlo být nepříjemné zjištění při neodborné manipulaci.
Na FL mi to dela taky. Ja jsem na tom nasel i pozitivum. Dobre se mi uchytava sedacka pro prcka. V druhem aute, ktere naviji normalne u toho vzdycky nadavam. Takze hlavu vzhuru, treba to v budoucnu jeste ocenite
Povedlo sa vam to nejak vyresit? Uz me zacina docela stvat, jak se pas ridice poradne nenaviji a premyslim nad vymenou navijaku. Co jsem koukal, tak jsem nasel akorat nejaky BOTTO RICAMBI, Číslo produktu BRCA8431 . Cenove je to skoro za 4k. Pokud jste to nekdo resili vymenou, mate s timto zkusenost? Pripadne jiny, ktery muzete doporucit? Diky
Přidám svoji zkušenost podle youtube. Opravdu horká voda s pracím prostředkem, kbelík na sedadlo, pásy co nejvíce vytáhnout a nechat několik minut namočené. Pak jsem je z obou stran postupně drhnul malým kartáčem. Nakonec důkladné vysušení suchým hadrem a u mě to fakt zafungovalo. Oba se v pohodě navijejí zpět