Tomin píše:Teď už je pozdě litovat kozénky, když mám ten Syntrax doma. Jako ale vemte si to - člověk chce dopřát Mazděnce to nejlepší, pořídí jí do jejího samosvorného diferenciálu olej do samosvorného diferenciálu, a pak se na internetech doví, že olej do samosvorného diferenciálu se nemá líto do samosvorného diferenciálu.
Tomin píše:TeeJay: Řidší! A mám to zjištěný celkem exaktně. Zbylo mi něco původní 90 a stejné množství tady toho Syntraxu. A prostým protřepáním obou pikslí Syntrax šplouchal nadpochyby víc. Hele, snažím se tu dávat jen ověřené informace a o čem si nejsem jist, to přiznám
Tomin píše:TeeJay: Řidší! A mám to zjištěný celkem exaktně. Zbylo mi něco původní 90 a stejné množství tady toho Syntraxu. A prostým protřepáním obou pikslí Syntrax šplouchal nadpochyby víc. Hele, snažím se tu dávat jen ověřené informace a o čem si nejsem jist, to přiznám
cafe-racer: Žes celkem radikální přívrženec této značky je tu myslím docela známo. Částečně i proto mě ani nenapadlo experimentovat s nějakými mobily nebo elfy. Tak díky Kafe za takovou návnadu
froxic píše:Já sice měnil silentbloky na diffu (stronglex 80 sha) a dával 75W-90, ale jak jsem tam měl předtím Castrol 75W-140, tak mi diff přišel méně hlučný i co se týče různých pazvuků. Otázka pak je, jestli náhodou s tou -140 to více netrpí, že by se to třeba více zahřívalo. Příští sezónu bych se pokusně zkusil k té 140 vrátit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 54 návštevníků