chlapi, kto mate uz skusenosti s turbenim a upravami podvozku a brzd, rad by som tu rozvinul diskusiu na tieto temy

moju NA (1.6 66kw, 95) som sa rozhodol nakoniec nepredat... sucasny stav je taky, ze som minuly tyzden poskladal zadnu napravu... vymenene vsetky silentbloky za prothane, opieskovane a novo nafarbene vsetky ramena vr. pomocneho ramu, repasoval som brzdice, dal uplne nove vsetky sroby... tento vikend som rozbral predok, takisto pojdu silace prothane + nove capy a vsetko opieskovat a nafarbit... podvozok mam rok stary XYZ SS...
poodpajal som motor, dnes/zajtra ide von aj s prevodovkou...na ponku mi lezi novucicky garett gt17 (niekomu mozno male, ale mal som nan dobru cenu, plny tlak by mal mat medzi 2000-2500rpm, tym padom mala turbo diera a linearny tah) chcem fukat 0,4 - max. 0,6 baru..
a teraz otazky:
1. treba mi novu spojku, stara uz smykala aj na atmo.. aku a odkial? exedy? act? xtd? bude stacit stage 1? bude lepsie aj lahsi zotrvak alebo nechat seriu? ak by som chcel vacsiu spojku z 1.8, staci dat zotrvak z 1.8 a bude to ok?
2. budem potrebovat nejake drobnosti k turbu - turbo zvody (priruba T20), IC, hadice, trubky, fitingy - ak by sa niekomu nieco z toho valalo doma alebo vedel o dobrom zdroji, prosim myslite na mna

3. bude lepsie dat hned standalone ecu alebo si nejaky cas pri danom booste vystacim len s kartami? prip. kompromis nejaky piggyback? v tomto momente uz ide o prachy, nechcem do toho hned na zaciatok narvat maximum...
4. trosku mam obavy z nastavenia geometrie ked to bude hotove..predsa len to bude uplne rozhodene, celkom radikalne znizene a vobec neviem ake hodnoty a coho sa drzat... k tomu by mi tiez bodli nejake rady

5. no a potom uz len detaily... olej do turba budem tahat zo zaslepeneho kanala pod zvodmi, z turba klasicky do vane... chladiacu kvapalinu z prepojovacej hadicky medzi vodnym cerpadlom a termostatom, uvazujem spravne?
na tlak a teplotu oleja by som si kupil/nechal vyrobit T medzikus ktory by som nasroboval namiesto original cidla tlaku vedla olejoveho filtra... ci mate nejake osvedcenejsie riesenie?
zatim dik
P.