mita píše:Nějaký tip na dobrého lakýrnika na moravě? Mám opravovaný blatníky u směrovek a začíná to vypadat hrozně.
fidak píše:mita píše:Nějaký tip na dobrého lakýrnika na moravě? Mám opravovaný blatníky u směrovek a začíná to vypadat hrozně.
orsula v kurmi u brna.
nasi tam davali uz mraky aut a vzdycky perfektni.
buteo píše:Ano, pan Oršula umí udělat dobrou práci.
Proto jsem k němu začátkem března t.r. po předchozí dohodě zavezl odmašlenou karosérii NA na vyvaření zadních blatníků a celolak. Dohodli jsme termín dokončení konec května (2017). Koncem dubna jsme se dohodli, že bude lepší vyvařit i prahy, bez změny termínu.
Dva dny před koncem května mne pan Oršula pozval na návštěvu, ukázal mi opískovaný skelet karosérie s odřezanými zad.blatníky a prahy a sdělil mi, že dohodnutý termín nestihne a nový termín je KONEC SRPNA (2017). Když jsem (slovně) vyjádřil svou nespokojenost s posunem termínu o 3 MĚSÍCE, sdělil mi pan Oršula, že jestli chci, můžu si to odvézt jak to je a dát někam jinam.
Tuto zajímavou nabídku jsem neakceptoval, takže čekám. Myslel jsem, že to začátkem léta rychle poskládám a ještě se letos povozím, ale už asi to nestihnu.
Tak asi tak., no.........
Proto jsem k němu začátkem března...
Pod tímto pojmem, ale nikdo neočekává karoserii ve které byla palubní deska, svazky elektriky, čelní okno, brzdové trubky a hromada dalších příchytek, průchodek ......zavezl odmašlenou karosérii NA...
...sdělil mi, že dohodnutý termín nestihne a nový termín je KONEC SRPNA (2017)...
Když jsem (slovně) vyjádřil svou nespokojenost s posunem termínu o 3 MĚSÍCE
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam a 96 návštevníků