Ahoj, sháním nějaké pěkná tažná oka na NA, hlavně přední. Klidně i ne nová. Nemá někdo nějakej typ? Hledal sem po ebay,ale nic moc sem nenašel a těm šíleně barevnejm věcem, kterých je tam tuny moc nevěřim...
ahoj cenu ti teď neřeknu protože mi to vypaloval kamarád a já mu za to dal klobásy. jinak nechal jsem to vypálit z ocelového plechu tloušťka 5mm. o víkendu s ním promluvím zda mi to vypálí a kolik za to bude chtít
hezký, a šlo by to případně zneužít i k něčemu jinýmu? potřeboval bych ešte rámečky na tjuning světla (idealne 1-2mm nerez) a rámečky na TSI (idelane 1mm AL/nerez), šablony bych si nakreslil a dovalil (v dwg ?)...
kdyztak ja sem kupoval na speedpro a pohoda. musi se trosku upravit diry, ale je z hliniku a nevazi skoro nic. opoti serii, ktera ma aspon dve kila jedno
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu
No ja muzu rict, ze origo tazny oko mi zachranilo vic nez dost....najel jsem na zacatek svodidla, kde se svodidlo zveda ze zeme...chytlo to presne tazny oko a byl videt jen malej skrabanecek an narazniku....bez toho oka by byl na sracku naraznik a dost pravdepodobne nejenom ten naraznik. Takze jsem tam to oko za odmenu nechal, ikdyz mam taky koupeny jiny