Ahoj, nebude se prosím konat další kolo GB? Mám na své NB střechu na maďeru, verze se sklem. Sklo tam ani nepotřebuju, dá se objednat se slídou (plátno přijde včetně slídy?) Díky za info
Všetky ceny na prvej stránke (aj na internete u rôznych predajcov) sú iba plátna s oknom. Staré plátno dáš dole a natiahneš nové, rám s tesneniami ti ostáva. Prečo by si chcel meniť aj rám?
Ponúkam celý sortiment produktov SkidNation so zľavou pre členov - napíšte správu.
Má ji někdo už na autě? Zajímají mě reálné fotky střechy na NAčku. Jaké jsou vaše reference. Díky moc za info
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Ja mám asi 4 mesiace. Všetko v pohode zatiaľ, za takú cenu som úplne spokoný.
Jedine to plastové okno sa poškriabe ľahšie než OEM Mazda. V žiadnom prípade z neho nezoškrabujte ľad alebo ho nečistite inak, ako prúdom vody (bez dotyku).
Ponúkam celý sortiment produktov SkidNation so zľavou pre členov - napíšte správu.
já bych ale chtěl vidět hlavně fotky jak to je udělané a jak to sedí na autě. Díky za info
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo