MXfanda píše:Jak probiha montaz? je potreba delat diry do kastle? Mne by vyhovovalo neco co si namontuju sam bez nutnosti odstrojeni 1/2 kary, vrtani, rezani....
Sám ho namontovat zvládneš bez problémů, pokud máš nějaké základní nářadí. Díry do karoserie jsou samozřejmost, musí být pevně uchycený, aby plnil účel. Chytá se na 4 šrouby vzadu vedle nádrže(musí se vyvrtat), na další za sedačkami (musí se vrtat) a na jeden šroub, kde jsou chycené pásy, kde se tudíž vrtat nemusí. Dál je potřeba pro zadní "nohy" vyříznout otvor do plechu, který je za sedačkami (slabý plech, který drží na několika šroubech, díra je cca 6x10 cm na každé straně). Když máš rám chycený, je možnost buď nechat koberec vzadu tak jak je s tím, že bude ohnutý nebo do něj vystřihnout otvor pro ty nohy. Poslední co je třeba udělat je vyříznout pro rám otvor do plastu, který je na sloupku, kde jsou chycené pásy. Všechno bude podrobně popsané a pokud to bude jen trochu možné, chtěl bych přidávat i nějakou šablonu, podle které by se dalo provést řezy bez nějakého většího spekulování. Případně můžu montáž provést já.
kousmen píše:Tak to se ještě uvidí. Chtěl jsem spíš helfnout a při té příležitosti bych to i vzal, ale když to není třeba, tak se ještě o koupi budu rozhodovat... Jen tak pro informaci. Je možný udělat i doorbary? A budou časem i jiný řešení, jako třeba oblouky?
už ne, ale díky za ochotu:) Jiný design zatim neplánujeme, doorbars by se pravděpodobně udělat daly, tam už bychom tě potřebovali určitě:)