Ahojte,
predám nasledovné veci a asi je toho este XY. vopred upozornujem ze nerozpredávam auto takze veci ako plastiky a koberceky nemám.
takže:
Mazdaspeed káble - docela vyhladávané zboží, nove stoja nezmysel (niečo ako 300 USD) dajú sa bežne zohnať okolo 50-60libier. Ja nechám moje za
50€ alebo 1300kč vzhľadom na nie plne uspokojivý vizual. Fungovať ale fungujú bez problému.
Bilstein B6 z NB - dovezené z UK história nie veľmi známa, mali by mať 130tis KM (nie mil) nakoľko sú z importu. Jeden zadný tlmič sa zadrháva keď je samotný bez pružiny. Na aute som ich nemal neviem zhodnotiť, no netečie ani jeden a všetky kladú rovnaký odpor vrátane toho čo sa zadrháva na jednom mieste. Podľa predajcu fungovali v poriadku. Tlmiče sú momentálne rozobrané, môžem zložiť, alebo poslať rozobraté. Predám jedine komplet, prípadne bez horného uloženia.
Cena 3500kč alebo 130€. cena bez horného uloženia by bola 100€.
ďalej tu mám AEM dryflow filter. Mal by filtrovať 99.4% bordelu podľa goodwinracingu pričom neovplivňuje výrazne prietok v porovnaní s filtrami ktoré sa musia olejovať. V EU veľmi ťažko zohnateľný filter. Bol na aute 3mesiace, potom som ho vymenil za BMC DIA filter ktorý poskituje lepšie odtienenie od tepla. Pasuje presne na váhu vzduchu 1.8 NA ostatné neviem, príruba má 3" ale kúpil som ho s redukciou priamo od AEM ako 2.5" filter. takže s gumovou vložkou je na 2.5 (mx5) a bez nej na 3" ideal pre turbo.
Cena 1100kč alebo 40€.
Prachovky na NA nerozbalené a nepoužité. Cena nových z IL je cez 50€, ja nechám za
35€ alebo 950kč.
Pásy Willans z arielu atom V8. Kúpené z Uk poslúžili super vyše roka, prešiel som na 6bodové OMP. uchytenie spodných pásov je nahák (pri NA stačí namiesto originál skrutiek do kasne dat oká na pásy 7/16" pri NB je to myslím nejako inak musíte si zistiť sami. zrejme je treba prevrtať kasňu a použiť protiplech ktorý sa dá kúpiť za 2-3€, prípadne má tych plechov aj očiek doma xy takže prihodím k tomu za nejaké drobné. Horné pásy sa omotávajú okolo rámu. Sú dostatočne dlhé, že je možné ich použiť aj na hatch s pripevnením o rozpernú tyč zadných tlmičov. (nie že by som to odporúčal, ale videl som to) Cena
40€ alebo 1100kč.
prípadne vymením nejaké diely za horné predné ramená z NA idealne rovné
(potešil by ma ako dôkaz papier z geometrie s nameranými hornotami. pre info, mne ide nastaviť záklon najmenej 6° a to vám poviem je bez posilovača občas prdel)