k: lehká kola 15''

k: lehká kola 15''

Příspěvekod phantomond » 02 bře 2016, 09:33

Ahoj.
Momentálně se porozhlížím po nějakých pěkných lehkých kolech, abych si udělal radost. Kdybyste někde na něco zajímavého narazili, nebo sami prodávali, budu rád za info. Ideálně nějaké jeté OZ Superleggera za pár šupů :D ATS DTC, nebo třeba König. Což mě přivádí k tomu, že kdyby někdo chtěl dovézt nějaká kola z Ameriky, možná by stálo za to se domluvit a udělat takový malý group buy.

Na závěr ještě dotaz: mám zajímavou nabídku na kola PDW. Měl by to být australský výrobce, ne čínská kopie. Máte už někdo s touhle značkou zkušenosti? Přece jenom nechci vyhodit peníze za nějaké bláto ;)

To je už asi všechno, takže díky za případné odpovědi.

Ještě dodatek - šířku kol bych si představoval 6,5 - 7.
phantomond

Re: k: lehká kola 15''

Příspěvekod Winie » 02 bře 2016, 10:51

PDW jsou číny, který se tváří jako Austrálie, navíc vždy když sem je držel v ruce, tak byli težký jako kráva.
König jsou sice lehké, ale kvalitativně taky žádná výhra.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Re: k: lehká kola 15''

Příspěvekod phantomond » 02 bře 2016, 11:54

Winie píše:PDW jsou číny, který se tváří jako Austrálie, navíc vždy když sem je držel v ruce, tak byli težký jako kráva.
König jsou sice lehké, ale kvalitativně taky žádná výhra.

Jsem si říkal že ty PDW jsou podezřelý, díky za radu. Nejvíc mě teď vytočilo, když jsem se koukal po Advan racing. Origo japan made jsem nikde v ČR za rozumnou cenu neviděl, všichni tlačí kopie z číny :(
phantomond

Zpět na Inzerce/bazar