Hoj, nárazník je originál. Byl na všech turbech a na s2. Jediný čím si nejsem jistej, jestli jsou původní kola. Protože tenhle rozměr byl za příplatek a nebo na turbo S. A v seznamu příplatkový výbavy jsem je nenašel. Ale jsou to samozřejmě originální kanáldekly... Včetně hliníkovejch matek.
Info o historii: serviska byla vyplňovaná do roku 94 a 70000 mil. Pak se auto přestěhovalo spolu s majitelem (emigrant z Čech) z Floridy do Čech. Ten se následně vrátil do států, pač se mu tu nedařilo v podnikání tak jak si představoval a auto si tu nechal u známýho, aby měl čím jezdit když sem přijede. A po pár letech to tomu zmamýmu prodal. Ten s tím vyrazil párkrát na okruh a pak jsem ho koupil já. Za druhýho majitele se dělali rozvody, možná ještě něco, mám od něj pár faktur. Já dělal jenom přední brzdy (destičky a rozhejbání všech pístků - jsou to takový větší čtyřpístky
) Z větších servisních věci nic jiného auto nechtělo. Takže tam jsou třeba původní podvozkový komponenty - vůle žádný...
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koníhttp://www.legendysilnic.czDovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.