luv píše:Jinak ty ceny kolem 140 tisic - doufam ze NB se da za tolik opravdu prodat.
Aha, takze hledas jednorzce, nebo mas jen nerealisticke predstavy o servisu.Maxton píše:luv píše:Jinak ty ceny kolem 140 tisic - doufam ze NB se da za tolik opravdu prodat.
Nbfl asi jo, ale je to o čekání na pacienta co to koupí, nebude to prodaný "za týden" a já takovej nejsem MX-5ka je můj sen, ale nehodlám do toho investovat se sevisem 150tkč. Jsem schopnej akceptovat cenu do kila za peknej kousek. Proto asi spíš koukám po Nb než NBFl, i když by se mi líbilo
DaveF píše:ono i pěkný 1.8 NB nebude snadný do kila sehnat, dobrý nabídky jsou do pár dnů prodaný
ještě vím o téhle http://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda ... oFrom=list celou zimu byla za 125tis a nedávno zlevnili, zvenku vypadá slušně párkrát jsem ji okukoval, ale víc nevím
sedačky bych asi neřešil s omezeným rozpočtem, dají se vyměnit
evlo píše:Aha, takze hledas jednorzce, nebo mas jen nerealisticke predstavy o servisu.Maxton píše:luv píše:Jinak ty ceny kolem 140 tisic - doufam ze NB se da za tolik opravdu prodat.
Nbfl asi jo, ale je to o čekání na pacienta co to koupí, nebude to prodaný "za týden" a já takovej nejsem MX-5ka je můj sen, ale nehodlám do toho investovat se sevisem 150tkč. Jsem schopnej akceptovat cenu do kila za peknej kousek. Proto asi spíš koukám po Nb než NBFl, i když by se mi líbilo
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 154 návštevníků