Displej by asi šel, ale co by zobrazoval dalšího a kdo se s tím bude programovat? Tohle je právě velice jednoduchý a celkem elegatní řešení jak především dodat do auta kontrolku na olej. Na jaře mi odešlo olejové čerpadlo, budík vesele padnul a všimnul jsem asi ž zvuků z motoru
Fotku z montáže dodám... po montáži Počítám že do konce září bych se na to mohl dostat.
Díly na dalších pár kusů ( zelený voltmetr ) tu mám hotové, tak jestli se chce do toho někdo pustit rovnou, tak můžu poslat.
Naposledy upravil vhml dne 08 zář 2016, 20:21, celkově upraveno 1
Ono za tmy je to pak už stejně jedno, jestli je to bílé nebo černé... jo, ideálně bílé pozadí a červený podsvit displaye nebo rovnou display. tak jsem zvědavej, ať se dílo daří.
Dobře... pokud zůstává čidlo stejné, v čem je lepší tahle kontrolka než budík? Jako že ti řekne "teď začínáš bejt v prdeli" místo aby jsi si to musel odečítat ze stupnice, kde nota bene nevíš, kde se ten bod "v pr..." nachází?
Při poklesu tlaku svítí červeně, při nízký teplotě oleje oranžově a při vysoký teplotě oleje červeně. LEDkám lze snížit jas (pro běžný použití), na noc je lze uplně vypnout a na blbnutí jas na plno. Případně lze ještě zapnout akustickou signalizaci. Origo baroskop mam na vysokosvítivku a to člověka opravdu trkne )).